hits

Ny studioløsning hos For Swingende

Siden studiolokalene som undertegnede har benyttet til radiointervjuer siden 2008 nå er blitt solgt, så har jeg nå etablert en ny og beklageligvs mye mindre studioløsning i min egen hage.

De som har vært på studiobesøk hos For Swingende de siste ti årene har hittil blitt møtt i ei trivelig loftstue med god plass til både gjester og instrumenter de gangene noen har ønsket å spille live på radioen. Nå har jeg derimot vært nødt til å flytte min intervjuvirksomhet til et annet og mye mindre lokale på samme eiendom hvor jeg maksimalt kan ta imot to gjester av gangen i tillegg til meg selv. Det vil fortsatt være mulig å gjøre sangopptak live, men pga begrenset med plass så må jeg begrense det til at vedkommende har med seg gitar og komper seg selv akustisk på den. Intervjuer over Messenger/Skype vil forhåpentligvis kunne gjennomføres som før, men jeg får pr i dag ikke gjort flere slike opptak før jeg får på plass en mikser til bruk for dette, så det kan ta noen dager eller i verste fall et par uker før jeg har mulighet til å starte opp med Messenger-opptak igjen.

Er det flere enn to personer som ønsker å komme på besøk, så har jeg imidlertid blitt lovt tilgang til ei loftstue i en privatbolig i Rudsbygd mellom Lillehammer og Follebu. Dette er cirka 4-5 mil lenger nord enn der jeg holder til vanligvis. Dere som ønsker å komme på besøk i studiobua mi her i Redalen finner denne på samme adresse som før, nemlig Øvermoen 8B, 2836 Biri.

For avtale av intervju ta kontakt med e-post til forswingende@online.no og opptak må fortrinnsvis gjøres på ettermiddag- og kveldstid.

(På bildene ser dere studiobua mi både utvendig og innvendig. Her ønskes dere velkommen under mottoet "Der det er hjerterom er det husrom"..).

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar