hits

Dansegalla-helg i Hornindal

Reklame

Den 24. og 25.august blir det dansegalla-helg i Hornindalshallen med dans til flotte band og artister begge kvelder.

Høstdansefest i Lunnerhallen

Lørdag 1.september blir det høstdansefest i Lunnerhallen på Hadeland med både TV-opptak og tre flotte band på scenen.

Dansetur til Thailand

De som opptrer under disse dagene er Mr Ray, Hanne Mette Gunnarsrud, PK Støbakk, Odd Arne Sørensen, Lena Teigen, Neil Wilde, Torgeir Hansen fra Torgeir & Kjendisene, Andreas Holø fra Sears Cro...

Dansegalla i Honningsvåg

Dette er en galla som mange har etterspurt etter fjorårets galla som ble en stor suksess. Denne gangen lover arrangørene også å gjøre noe med temperaturen i hallen, som sist gang var såpass lav at ...

Dansegalla på Kongsberg til inntekt for Skrim Håndball Elite

Fredag den 12.oktober blir det dansegalla i Kongsberg Musikkteater hvor overskuddet i sin helhet går til Skrim Håndball Elite som trenger økonomisk støtte for å kunne spille i toppdivisjon.

Dansegalla i Skaunhallen

Lørdag den 13.oktober er det klart for den årlige dansegallaen i Skaunhallen i Buvika i Trøndelag. På scenen møter vi topp orkestre fra både Trøndelag og Sverige.

Dansegalla på Frøya

Lørdag den 29.september det klart for ny dansegalla på Hotell Frøya på Sistranda med lokale Carmen og Bjørns orkester på scenen.

Dansegalla i Ålesund

Lørdag den 29.september braker det løs med storslagen dansegalla på Scandic Parken i Ålesund, med to av de ypperste bandene som henholdsvis Vestlandet og Østlandet har å by på, nemlig PK & Dansefolket og Hanne Mette Band.

Dansegalla i Hvalerhallen

Lørdag den 29.september blir det ny dansegalla i Hvalerhallen i Østfold, denne gang med Bøckmanns og Ingemars på scenen.

Dansegalla i Braatthallen, Kristiansund

Reklame

Lørdag den 22.september blir det stor jubileums-dansegalla i Braatthallen i Kristiansund i forbindelse med gallanes 20 års jubileum nå i 2018. På scenen møter vi ingen ringere enn Dænsebændet og Anne Nørdsti, mens det på fredagen blir en egen konsert med countryrock-bandet Rotlaus fra Telemark.

Dansegalla i Tysneshallen

Lørdag den 18.august blir det dansegalla i Tysneshallen ytterst i Hardangerfjorden med Steinar Engelbrektson og bandet Bris på scenen.