hits

Dansegalla i Drammenshallen

De som spiller opp i Drammenshallen denne januarkvelden er ingen ringere enn Anne Nørdsti, Lasse Stefanz og det meget lovende bandet Callinaz fra Skåne, som absolutt ikke skal undervurderes i samme...

Danseweekend på Scandic Hamar

Helga fra 9. til 11.november arrangerer Glade Dansevenner ny danseweekend, denne gang på Scandic Hamar nesten midt i Hamar sentrum. Her blir det førsteklasses dansemusikk fra fire håndplukkede, svenske orkestre både fredag og lørdag samt buggkurs lørdag og søndag.

Danseweekend på Scandic Ringsaker

Førstkommende helg, fredag 28. og lørdag 29.september, blir det danseweekend på Scandic Ringsaker utenfor Hamar(tidl. Rica Olrud) med både norske og svenske danseband på scenen.

Dansegalla på Scandic Hell

Den 29.desember er det klart for den årlige dansegallaen på hotell Scandic Hell i Stjørdal med hele fire topporkestre på scenen.

Dansetur til Thailand

De som opptrer under disse dagene er Mr Ray, Hanne Mette Gunnarsrud, PK Støbakk, Odd Arne Sørensen, Lena Teigen, Neil Wilde, Torgeir Hansen fra Torgeir & Kjendisene, Andreas Holø fra Sears Cro...

Dansegalla på Kongsberg til inntekt for Skrim Håndball Elite

Fredag den 12.oktober blir det dansegalla i Kongsberg Musikkteater hvor overskuddet i sin helhet går til Skrim Håndball Elite som trenger økonomisk støtte for å kunne spille i toppdivisjon.

Dansegalla i Skaunhallen

Lørdag den 13.oktober er det klart for den årlige dansegallaen i Skaunhallen i Buvika i Trøndelag. På scenen møter vi topp orkestre fra både Trøndelag og Sverige.

Dansegalla på Frøya

Lørdag den 29.september det klart for ny dansegalla på Hotell Frøya på Sistranda med lokale Carmen og Bjørns orkester på scenen.

Dansegalla i Ålesund

Lørdag den 29.september braker det løs med storslagen dansegalla på Scandic Parken i Ålesund, med to av de ypperste bandene som henholdsvis Vestlandet og Østlandet har å by på, nemlig PK & Dansefolket og Hanne Mette Band.

Dansegalla i Hvalerhallen

Lørdag den 29.september blir det ny dansegalla i Hvalerhallen i Østfold, denne gang med Bøckmanns og Ingemars på scenen.

Dansegalla i Braatthallen, Kristiansund

Reklame

Lørdag den 22.september blir det stor jubileums-dansegalla i Braatthallen i Kristiansund i forbindelse med gallanes 20 års jubileum nå i 2018. På scenen møter vi ingen ringere enn Dænsebændet og Anne Nørdsti.