hits

Jannez - Till himlen för en stund


Svenske Jannez kom i 2017 ut med albumet "Till himlen för en stund", som er ei plate med 12 varierte og ganske gode danselåter med sterk appell til både swing, bugg og foxdanserne.

Jannez har sitt utspring i Jämtland, nærmere bestemt i Laxsjö, og består for tiden av Jan Oscarsson, Peo Grufvelgård, Ola Jonsson og Torgny Sundqvist. Her i Norge har bandet fått en stor stjerne hos mange dansere de siste årene, og har flere ganger vært her til lands og spilt, kanskje først og fremst for organiserte danseklubber som gjerne ønsker svensk dansemusikk framfor den norske. Og Jannez sin spillestil er også av typen som burde passe perfekt til de som danser såvel fox som swing og bugg, men med en litt mer moderne innretning enn de tradisjonelle "mogenbandene".

Den nye plata til Jannez inneholder totalt 12 låter, både svenske og engelskspråklige låter og både covers og nyskrevet materiale. De aller fleste låtene er riktignok nye bekjentskaper for undertegnede, men jeg antar at flere av disse likevel er gjort med andre artister tidligere. Ellers så er det en moderne gjennomgangstone over hele plata, samtidig som noen spor også har litt preg av 50 tallet, men det ligger likevel godt innafor det genren tillater.

Fra plata har jeg valgt ut følgende tre spor til ukens presentasjon:

Till himlen för en stund - Tittelkuttet på plata som etter min mening også er den sterkeste låten blant de 12. En balladepreget låt med et visst poppreg, men likevel en ganske så typisk moderne dansebandlåt. Iørefallende og god melodi med et behagelig og velbalansert lydbilde.

We bring the party up - En litt mer rocka låt i litt over middels tempo, med et refreng som raskt fester seg til hjernen. En perfekt låt å både bugge og swinge til.

Raka rör och ös till bäng - En gammel sviske fra 70 tallet som Thorleifs gjorde suksess med på midten av det tiåret. Her i Norge ble den også en hit med Kjell Vidars under tittelen "Superraske Cheva'n min". Jannez gjør den i en ganske autentisk, men samtidig litt oppgradert versjon. Nok en godbit for swing- og buggfolket.

Jeg syns plata til Jannez har mange gode kvaliteter, men låtmessig blir det likevel noen låter som føles litt mer anonyme igjen for min del og som ikke fester seg like lett i minnet etter plata er ferdigspilt og jeg føler plata mangler det lille ekstra for å kunne løfte seg opp i toppskiktet av terningskalaen. Vokalmessig låter det veldig bra, så ingen ting å si på den biten. Teknisk og lydmessig er det også ei veldig fin plate som er behagelig å lytte til og som verken har overlessede lydbilder eller andre momenter som gjør plata for intens å lytte til. Så på terningen ender jeg opp med en hederlig 4'er hvor jeg også tilføyer et velfortjent plusstegn i margen. Du kan lytte til plata på Spotify dersom du har tilgang dit, regner med den finnes som fysisk CD også, men jeg har dessverre ikke klart å finne den hos noen av de tradisjonelle nettbutikkene. Jeg tror de som danser swing og bugg aktivt vil like plata bedre enn meg, så for dere er den absolutt verdt å ta en nærmere lytt til.

Besøk Jannez sin hjemmeside

Spilleliste uke 1 - 2018

Her er spillelisten for uke 1 inkludert Jukebox på Radio Toten og Radio Øst.

1.  STEN & STANLEY - Tänker du på meg ikväll
2.  KANDIS - Levis 501
3.  NYA VIKINGARNA - Beautiful brown eyes
4.  LENE HOLME - Næste gang jeg ser dig
5.  MONA-JILL BAND - Kärleken för mig
6.  SKÅNINGARNA - Tågresan
7.  STREAPLERS - Långt från vardagen
8.  THOR GÖRANS - Ögon för dig
9.  PK & DANSEFOLKET - Rockabilly Rebel
10.NINNAS - Jag har saknat alla kyssar
11.ESPEN HAGEN OLSEN - Jenter som har dratt
12.ANNE NØRDSTI - Få'kke lokke meg
13.THONIEZ - Cherry baby
14.DONNEZ - Samma gamla visa
15.KAI ROBERT OG CAMILLA JOHANSEN - Ikväll jag tänder ett ljus

JUKEBOX UKE 1:

1.  JOE BJØRNARS - Je har gått på ra-ta-ta
2.  JOE BJØRNARS - Ola Torader
3.  JIWS - Livets lyse side
4.  JIWS - Coccobello Africa
5.  JIM ODDWINDS - Vandringsmann
6.  JIM ODDWINDS - Skjorte og slips
7.  JHOHANS - Det finns en sang
8.  JHOHANS - Tretti
9.  JETZ - Oh baby yeah
10.JETZ - Mine beste år
11.JET SET - Don't know much about love
12.JET SET - Vägen till ditt hjärta
13.JONNY BERNTSEN - Ta godt vare på de gamle
14.JONNY BERNTSEN - Godguttens sang
15.JENNY JENSSEN & SEPTIMUS - Hjæmlandet
16.JENNY JENSSEN & SEPTIMUS - E du gla i mæ i morra

KONKURRANSE: Vinn billett til dansegalla på Sotra

Den 10.februar blir det dansegalla på Panorama Hotell & Resort på Steinsland i Sund kommune på Sotra i Hordaland med Contrazt og Chicksa, som vi tidligere har omtalt her på siden vår. Nå kan vi også bringe dere en konkurranse, der du kan vinne en gratis inngangsbillett til denne gallaen ved å svare på et spørsmål rundt ett av bandene som skal spille.

Svar på spørsmålet under i en e-post til forswingende@online.no hvor du merker mailen med KONKURRANSE i emnefeltet. Vær nøye med å legge ved fullt navn og adresse i mailen, da bevis på premien vil bli sendt til vinnene pr post. Konkurransen avsluttes den 31.januar klokka 22 og jeg trekker da ut 4 vinnere som får èn billett hver, en premie som har en verdi av 395 kroner.

Spørsmålet som skal besvares er følgende:

HVA HET DEN FØRSTE KVINNELIGE VOKALISTEN I DANSEBANDET CONTRAZT?

Lykke til!

Dansemorro på SundvoldenLørdag 24.februar prøver dansegalla-arrangør Maj Helene Hubakk seg på nok en omgang med Dansemorro, også denne gangen på Sundvolden Hotell utenfor Hønefoss og med tre spennende band og artister på spilleplanen.

De som sørger for dansemusikken denne februarkvelden er ingen ringere enn Anne Nørdsti, Holmsve og Mr Ray, etter min mening det mest spennende artistutvalget på Maj sine arrangementer noensinne.

Det hele starter opp klokka 20 på kvelden mens dørene åpnes klokka 19:30. For å bestille billetter og/eller overnatting kan du kontakte Sundvolden direkte og oppgi koden "Dansemorro" ved bestilling. Enkeltbilletter koster kr. 395,- + avgift til Ringbillett(følg direktelink under) eller de kan kjøpes for samme pris i resepsjonen på hotellet avgiftsfritt. For overnatting er det egne pakkepriser, noe du kan lese mer om på eventsiden på Facebook via linken under, men jeg kan nevne at om du ønsker en 2 retters middag i forkant av festen så koster dette også kr. 395,- i tillegg til billettprisen. Kjøper du billett ved inngangen etter klokka 16 på selve festkvelden så er prisen kr. 450,- pr stk og for inngang og middag under ett så er prisen kr. 820,- pr person.

Det er også verdt å merke seg at aldersgrensen på dette arrangementet er satt til 20 år.

Les mer på eventsiden på Facebook
Bestill billetter fra Ringbillett via denne linken

UKENS PROGRAM UKE 3: Jannez i For Swingende

I ukens utgave av For Swingende får du blant annet presentert den nye plata til svenske Jannez.

Jannez er et band fra Laxsjö i Jämtland som de siste årene også har blitt et populært band hos dansefolket her i Norge. I 2017 kom de ut med albumet "Till himlen för en stund" som består av både engelskspråklige og svenskspråklige låter, noen covers, men også noe nyskrevet. Fra denne plata får du i ukens sending høre tre smakebiter.

I nostalgihjørnet vårt møter vi Toten-jenta Ingjerd Helen sammen med Oslo-bandet Firebeats og hører et par låter som de spilte inn sammen på 70 tallet.

Jeg byr også på ny musikk fra blant annet Donnez, Laddaz, Highlights og Me2 Danseduo.

Her finner du sendetidene til For Swingende på de ulike radiostasjonene
Besøk Jannez sin hjemmeside

 

Tommys - Ingenting ingenting

På tross av en ganske intetsigende tittel, så er finske Tommys sin nye singel absolutt verdt å låne øre til. "Ingenting ingenting" er nemlig atskillig mer enn bare ingenting...

Dette er en forholdsvis uptempo og veldig frisk og dansevennlig låt som er signert Henrik Sethsson og Mikael Wigström. Produsent for det hele har vært Tommys sin egen vokalist og kapellmester Tom Käldström. Låten vil garantert gi dansefolket der ute en real dansefot, og låten er forøvrig en forsmak på et fullt album som Tommys vil slippe i slutten av februar. Stilen på låten er ganske så tradisjonell dansebandmusikk, men likevel ingen sidrumpa "svensktoppsviske", derimot en herlig swing- og bugglåt som burde tiltale både yngre og eldre dansere. Ansvarlig utgiver er Atenzia Records.

"Ingenting ingenting" er forøvrig også utfordrer på For Swingende-Toppen nå i januar 2018.

Besøk Tommys sin Facebook-side

Matz Rogers - Vägen till kärleken


Matz Rogers er et band som kommer fra Sunne i Värmland og som spiller mogen og tradisjonell dansebandmusikk. Deres seneste album kom på markedet i 2017 og bærer tittelen "Vägen till kärleken".

Matz Rogers består pr i dag av Janne Carlsson, Roger Andersson, Ulf Gullbrand, Lennart Östlund og Kalle Örtlund. Bandets ambisjon er å by publikum på et bredt og allsidig repertoar, noe de også gjør på sitt nye album, selv om stilen i hovedsak er mogen dansebandmusikk med et par avstikkere til det store utland. Og kvaliteten på musikken er det ikke noe å si på, veldig bra jobba av både bandmedlemmer og produsent på denne plata, noe jeg skal komme nærmere tilbake til mot slutten av denne anmeldelsen.

Den nye plata innholder totalt 12 låter, hvor mange av dem er velkjente fra før, slik som "Sjunde himlen", "Jag vill älska", "I remember Elvis Presley" og "Roses of Picady". Men, vi finner også noen spor som er helt nye bekjentskaper, ihvertfall for undertegnede. Til og med en norsk låt har Matz Rogers hentet inn til sitt nye album, nemlig den kjente Ingemars-låten "Nå og heile livet", der vokalisten gjør et mer eller mindre tappert forsøk på å synge på norsk. Ikke helt overbevisende rent diksjonsmessig, men likevel ikke noe som skal trekke ned hovedinntrykket av denne plata.

Fra plata har jeg valgt ut følgende tre spor til ukens presentasjon:

Vägen till kärleken - Tittelkuttet på plata er etter min mening også et av høydepunktene på denne produksjonen. En forholdsvis uptempo bugg- og swinglåt som er signert låtskriverparet Mats Larsson og Åsa Karlström.

Jag har hört att du har någon annan - En gammel Streaplers-låt som de spilte inn i 1984, en låt som er bedre kjent med engelsk tekst under tittelen "Have I told you lately that I love you". Veldig fin og fengende dansetakt på denne også.

Dina ögon är blå - Dette er også en ganske kjapp låt som jeg likte veldig godt. Opphavsmann her er bandets egen Roger Andersson, og i mine ører så er dette også blant høydepunktene på plata.

Matz Rogers har laget gode plater tidligere og det har de også gjort denne gangen, uten at plata har de helt store overraskelsene, men det er heller ikke nødvendig bestandig. Så lenge dansetakten er god og det låter fint av både vokal, komp og hele lydbildet, så er det absolutt "innafor", og jeg har ikke så mye negativt å sette fingeren på når jeg hører på denne plata. Jeg syns gutta har kommet godt utav det både i studio og med låtvalget, og jeg har lyst til å gi det hele en solid 5`er på terningen. Fin musikk for dansefolket og mange godbiter for både swing, bugg og foxdanserne. Så dette er både godkjent og vel så det!

Besøk Matz Rogers sin hjemmeside

Lionsmesse og dansegalla i TanaLørdag 17.februar går den tradisjonelle Lionsmessa av stabelen i Flerbrukshallen på Tanabru i Tana/Nesseby, og også i år kombineres det hele med en forrykende dansegalla på kvelden som i år gjestes av de to svenske topporkestrene Holidays og Callinaz.

Dette er et arrangement som har gått av stabelen i 10 år nå, hvor det også har blitt tradisjon med dansegalla på kvelden. På messa blir det stands av mange ulike slag samt diverse kulturinnslag. 

Hva dansemusikken angår så er både Holidays og Callinaz populære band for det norske dansepublikummet, kanskje først og fremst på Østlandet, men jeg tror nok bandene vil slå minst like godt an hos dansesugne finnmarkinger også.

Jeg har dessverre ingen opplysninger om klokkelslett og annen praktisk info rundt selve gallaen i skrivende stund, men om du vil ta turen til Tana denne februardagen/kvelden så finner du flerbrukshallen på adressen Per Fokstad Geidnu 52, 9845 Tana.

Les mer om Lionsmessa på arrangementets eventside på Facebook via denne linken

 

For Swingende-Toppen(Avstemming) Januar 2018Slik avgir du stemme på For Swingende-Toppen:

Klikk deg inn på stemmeskjemaet VIA DENNE LINKEN(TRYKK PÅ DEN BLÅ TEKSTEN) og fyll ut alle feltene. Les instruksene på siden nøye slik at stemmen din blir godkjent.

Siste frist for å avgi stemme er lørdag 3.februar kl.17.

Her følger låtene du kan stemme på denne måneden:

1. MR RAY - Tidsmaskin
2. INGEMARS - Vil du gjæra mæ gla
3. TONE CAMILLA SOLHEIM & OLAV KVAALE - No savne æ et hjerte
4. MARTINEZ - Oh en sån man
5. PIA PIHLGRENS - Cadillac girl
6. HILLJACKS - Redneck blood
7. TOMMYS - Ingenting ingenting
8. GUTTA FRA SCANDINAVIA - Bak mine tårer

 

NB: DET ER IKKE MULIG Å AVGI STEMME I KOMMENTARFELTET!

For Swingende-Toppen(Resultat) Desember 2017

For Swingende-Toppen for desember ble vunnet av Mr Ray med låten "Tidsmaskin". Her følger hele resultatlista:

1 (NY) MR RAY - Tidsmaskin - 34,5% av stemmene
2 ( 4 ) INGEMARS - Vil du gjæra mæ gla - 24% av stemmene (7 mnd)
3 ( 1 ) TONE CAMILLA SOLHEIM & OLAV KVAALE - No savne æ et hjerte - 12% av stemmene (10 mnd)​
4 (NY) MARTINEZ - Oh en sån man - 9% av stemmene​
5 ( 2 ) PIA PIHLGRENS - Cadillac girl - 8,5% av stemmene (1 mnd)
-------------------------------------------------------------------------------------------------
6 (NY) EXPANDERS - Turn me loose - 7% av stemmene
7 ( 2 ) DAGFINN GÅRDEN - Jeg savner deg - 5% av stemmene (1 mnd)
8 ( 3 ) CHIQUITA - Alldeles lagom - 0% av stemmene (2 mnd)

VINNER AV EN CD-PREMIE BLE MARIANNE EKLO FRA FLATÅSEN.

Stem fram lista for januar via denne linken(Trykk på den blå teksten)

Nye sendetider på Radio TotenFor Swingende og Jukebox har fått nye sendetider på Radio Toten nå i 2018.

Sendetidene for mine programmer ser nå ut som følger:

For Swingende sendes tirsdager kl.19 med reprise lørdager kl.16
Jukebox sendes lørdager kl.19

Besøk Radio Toten sin nettside

Spilleliste uke 52 - 2017

Her er spillelisten for uke 52 inkludert Jukebox på Radio Toten og Radio Øst:

1.  MONA G - Bella notte
2.  ARVINGARNA - I saw mommy kissing Santa Claus
3.  OLE IVARS - Juleregle
4.  STREAPLERS -Julens stjärna
5.  PAUL PALJETT - Jag önskar er alla en riktig god jul
6.  LENE HOLME - En stille sang
7.  KIKKI DANIELSSON - Jag vill hem till julen
8.  JIGS - Kom hem till jul pappa
9.  ANNE NØRDSTI, CONTRAZT-GRO & FRØYA - Julekveld
10.SÄWES - En gran så vackert grön
11.HANNE METTE GUNNARSRUD - Når julen kommer
12.MONIQUE ELIASSEN - Julen kommer
13.DAKOTA - Julkveld borti Dakota
14.THORLEIFS - Jul

JUKEBOX UKE 52:

1.  CONTRAZT - Romjulsdans
2.  CONTRAZT - Julen er her
3.  DOODLE BUGS - De kjente julesanger
4.  DOODLE BUGS - Da julestjerna gråt
5.  JENNY JENSSEN - With bells on
6.  JENNY JENSSEN - Et lys i mot mørketida
7.  JAN ERIK OLSEN - Julekveld i stua
8.  JAN ERIK OLSEN - Jul i vårt hjem
9.  HÅKON BANKEN - Grå jul alene
10.HÅKON BANKEN - Min barndoms jul
11.GLUNTAN - Gledelig jul
12.GLUNTAN - White christmas
13.ELIN STØA - Jeg så mamma kysse nissen
14.ELIN STØA - Romjulsdrøm
15.OLE IVARS - Den gamle nissen
16.DÆNSEBÆNDET - Sjømannsjul på Hawaii
17.DÆNSEBÆNDET - Pappa kom hjem
 

Spilleliste uke 51 - 2017

Her er spillelisten for uke 51 inkludert Jukebox på Radio Toten og Radio Øst.

1.  ARVINGARNA - Christmas(Baby please come home)
2.  OLE IVARS - Kjære pappa
3.  FAMILJEN SIGFRIDSSON - En kväll i juletid
4.  KAI ROBERT JOHANSEN - Du bist meine Rose
5.  JAN TORE OLSEN - Julekveld i skogen
6.  LENE HOLME & PER MUSIK - Skal vi klippe vores julehjerter sammen
7.  LENE HOLME - Når lysene blir tændt
8.  LASSE JOHANSEN - Julehilsen
9.  KENT H - Du får mit julehjerte
10.JIGS - Sjömansjul på Hawaii
11.BRITT YNGVES - Tillsammans varje jul
12.BJØRN & OKAY - Hvid jul

JUKEBOX UKE 51:

1.  LASSE JOHANSEN - Julehilsen
2.  DÆNSEBÆNDET - Jul
3.  BJØRNS ORKESTER - Spellmannslag i Nisseland
4.  THOR WANG & NONSTOPS - Jul inni skogen
5.  SCANDINAVIA - Her kommer nissefar
6.  INGEMARS - Nå er det julestri
7.  FRYD & GAMMEN - Vi skal feire julen i sammen
8.  DEN LANGE OG DEN KORTE - Siste søndag i advent
9.  TROND ERICS - Jul i bygda mi
10.STEINAR ENGELBREKTSON - En to juletre
11.PK & DANSEFOLKET - Nissen og mor mi
12.GURO HÅVIK - Mi julegåve
13.ARISTOCATS - Da ska vi bli andre boller når papen hjem heim
14.SCAN EXPRESS - Jomfru Maria
15.SEPTIMUS - Julestri
16.RUNE RUDBERG - Julenissen tror på meg

UKENS PROGRAM UKE 2: Matz Rogers og FS-Toppen i For Swingende

I ukens utgave av For Swingende får du presentert den nye plata til svenske Matz Rogers i tillegg til For Swingende-Toppen for desember.

Matz Rogers fra Sunne i Värmland kom i 2017 ut med albumet "Vägen till kärleken", som er ei tradisjonell dansebandplate med mange fine danselåter, hvorav en del bør være godt kjente fra før. Fra denne plata får du i ukens sending høre tre smakebiter.

For Swingende-Toppen for desember er også avsluttet nå og i ukens sending får du høre hvilke fem låter som har gått videre, samt tre nye utfordrere til lista for januar. Utfordrermelodiene denne gangen kommer fra Hilljacks, Tommys og Gutta fra Scandinavia. Lista for januar kan stemmes fram via bloggen/hjemmesiden fra og med mandag kveld 8.januar.

I tillegg byr jeg også på helt nye låter fra både Christina Lindberg og Wahlströms

Her finner du sendetidene til For Swingende på de ulike radiostasjonene
Besøk Matz Rogers sin hjemmeside

Gutta fra Scandinavia - Bak mine tårer

Superduoen Gutta fra Scandinavia har sluppet en flott singel nå på tampen av 2017, en iørefallende og koselig danselåt med tittelen "Bak mine tårer".

Dette er en låt i god, gammel Scandinavia-ånd der Terje Mårstad er vokalist, og opphavsmann er hans makker Steinar Storm Kristiansen, som både er hjernen bak gamle Scandinavia og dagens duoversjon av det legendariske dansebandet som var blant Norges fremste danseband fra 1988 og til langt utpå 2000 tallet.

Med på innspillingen har de også fått selskap av Bjørn Elvestad og Hans Borg som gjestemusikere. Det hele er innspilt i Steinar sitt eget studio med Steinar selv som produsent.

Låten går i middels tempo og har en gyngende og fin dansetakt hvor man bare kan seile bortover gulvet i armene på partneren sin. Teksten er nok av det bittersøte slaget, men uansett en veldig sterk og god låt som jeg tror de aller fleste danseglade lyttere vil sette pris på å høre. Og høre den får du her i For Swingende kommende uke(uke 2-2018), for da er nemlig "Bak mine tårer" utfordrer på For Swingende-Toppen.

ETTERLYSNING: Trommis søker band

Vi har fått inn følgende etterlysning fra Anders Grøndalen fra Gjøvik som søker etter et band å spille trommer i, gjerne noen som trenger en vikar.

Anders har spilt trommer i dansebandet Sogns i 10 år og er derfor som en dreven og erfaren musiker å regne med mange spillejobber på samvittigheten. Han skriver til For Swingende at han helst spiller danseband og country, og han er å treffe på tlf. 916 78414 eller pr e-post til trommeanders@yahoo.no.

Artistprogram for Storefjell - Vinter 2018

Også på nyåret blir det flere danseweekends og andre musikkopplegg på Storefjell Høyfjellshotell på Golsfjellet, og vi kan her bringe dere spilleplanen for januar og februar 2018:

5-7.januar: Gammeldans med P.A.Røstads orkester, Jutullaget, Syvers orkester osv.
19.januar: Lasse Stefanz
20.januar: Anne Nørdsti
2.februar: Picazzo
3.februar: Ole Ivars
17.februar: Rotlaus

For mer info og bestilling kan du besøke www.storefjell.no.

Spilleplan P.A.Duo Januar-Mars 2018

Jeg har mottatt følgende spilledatoer for dansebandduoen P.A.Duo for perioden januar til mars. Flere jobber kan komme til etterhvert, og lista vil da bli oppdatert.

19.jan: Viktoria Pub, Kristiansand(gratis inngang)
20.jan: Viktoria Pub, Kristiansand(gratis inngang)
27.jan: Lørdagsdansen, Lena - Østre Toten
10.feb: Randevu, Kongsvinger(Per Arne alene)
2.mars: Randevu Kongsvinger(inngang kr.100,-)(kl.22-02)
3.mars: Randevu Kongsvinger(inngang kr.100,-)(kl.22-02)
20.mars: Lierbyen Seniorsenter(Gratis inngang)(kl.12-14)

P.A.Duo består forøvrig av Per Arne Erlandsen og Anne Lise Furuhaug.

Erika Hansson - Om vi bara bryr oss

Skånske Erika Hansson ga før jul i 2017 ut en julesingel med tittelen "Om vi bara bryr oss".

Det er riktignok litt i seneste laget å presentere julemusikk nå som vi er i full gang med januar, men jeg vil likevel vie litt spalteplass til denne flotte julesangen som ikke er noen typisk dansebandlåt, men som likevel er av en stilart som faller fint innunder For Swingende sitt musikkonsept.

Dette er en låt hvor Erika synger om det som for henne er litt av julens budskap og ikke bare det som handler om gaver, juletrær, nisser osv, men derimot det å vise omtanke, forsøke å åpne stengte dører og formidle følelsen av håp og lys...ja, det er ihvertfall slik Erika selv beskriver innholdet i sangen i en e-post til For Swingende. Opphavsmenn her er Jörgen Andersson, som har laget melodien og i tillegg produsert det hele i sitt studio, og Lennart Dahlberg som har forvandlet Erikas egne tanker rundt julens budskap til en ferdig låttekst.

Det hele er blitt en usedvanlig vakker, finstemt og veldig stemningsfull låt, Erika synger med en klokkeklar og aldeles nydelig stemmeklang, og via videoen under kan du høre Erika selv fortelle om både låten og sin musikalske karriere forøvrig.

HØR INTERVJU MED ERIKA HANSSON:
 

Vinnere av For Swingendes romjulskonkurranseJeg kan herved presentere både vinnere og rette svar på mine 8 romjulsnøtter:

Vinnere av en CD med Kai Robert ble Daniel Larsson og Laila Høibakken.

Rette svar er følgende:

#1: "Du gav bara löften"(Vikingarna)
#2: "Jeg vil så gjerne reise hjem"(Anne Nørdsti)
#3: "Miss Decibel"(Wizex)
#4: "Den rætte slager'n"(Ingemars)
#5: "Katmandu"(Lasse Stefanz)
#6: "Linedancebølgen går"(Holmsve)
#7: "Kurragömma"(Thorleifs)
#8: "En favn med røde roser"(Kjell Vidars)

Jeg gratulerer så mye begge to, CD-premien kommer i posten i løpet av en til to uker!