hits

Paul Paljett - Ingen vind ingen våg

70 talls helten Paul Paljett, alias Paul Sahlin, er i 2018 på banen igjen med en rekke nyinnspillinger av hans gamle hits. Et helt nytt album er i emning, og som en forsmak på dette har plateselskapet sendt ut en singellåt i form av "Ingen vind ingen våg", som Paul opprinnelig gjorde i 1977.

Det var etter en opptreden på Guldklaven-galan i Malung for et par år siden at ideen om å gjøre en plate med nyinnspillinger tentes. Paul Paljett var jo nærmest som et ikon å regne på 70 tallet og på 90 tallet husker nok mange ham som suksessrik vokalist i Matz Bladhs.

"Ingen vind ingen våg" er en gammel traver som Paul spilte inn på albumet "Mumbo Jumbo" i 1977 og som var skrevet av Monica Forsberg i samarbeid med Paul selv. Nå er låten nyinnspilt i fräsch og moderne 2018-innpakning, men med omtrent samme arrangement som på 70 tallet. Flere av hans gamle slagere vil bli å finne på det kommende albumet som Paul Paljett planlegger å slippe på Atenzia sin etikett i løpet av høsten 2018. På denne plata vil vi også finne låter som Paul har skrevet til andre, samt et lite knippe helt nyskrevne låter, så her er det bare å glede seg.

Nyinnspillingen av "Ingen vind ingen våg" vil bli å høre i For Swingende i månedsskiftet mars/april.

Trådløs mikrofon ønskes kjøpt

Vi har mottatt en etterlysning fra en leser som lurer på om noen har en rimelig trådløs mikrofon til salgs.

Vedkommende kan betale inntil 2000 kr for en mikrofon, men bare fint om den er billigere. Den skal i hovedsak brukes til sang.

Kan du hjelpe til med dette, så send en e-post til forswingende@online.no så formidler jeg kontakt videre til kjøper.

(PS: Mikrofonen trenger ikke se ut som den på bildet, den er bare en illustrasjon).

Sangerinne søker mannlig makker

Vi har fått inn følgende etterlysning fra ei dansebandsangerinne bosatt i Vestfold som søker etter en mannlig makker som hun kan danne en duo med.

Vedkommende synger både dansebandlåter og country og det er et pluss om den hun slår seg sammen med spiller gitar, men det er ikke noe krav. Selv synger hun og har bakgrunnsmusikken sin på disketter, og hun har erfaring fra duo tidligere. Mannen hun søker bør bo på strekningen Tønsberg/Oslo, med tanke på avstand til øving.

Er dette noe for deg, ta kontakt med For Swingende på e-post til forswingende@online.no så formidler jeg kontakt videre til sangfuglen.

Tommys i For Swingende

I ukens utgave av For Swingende får du blant annet presentert den flunkende nye plata til finske Tommys.

Tommys kom den 16.mars ut med albumet "Våga vinna", som er ei plate som inneholder mange kjente slagere, men også et lite knippe nyskrevne låter med Tom Käldström ved mikrofonen. Fra denne plata får du i ukens sending høre tre smakebiter.

I nostalgihjørnet vårt møter vi svenske Leif Bloms og hører et par låter som de spilte inn på plate i 1974.

Ellers blir det ny musikk fra Likes, Bob Stevens, Ole Steens, Voize, Tony Strandberg og Laddaz, for å nevne noe.

Her finner du sendetidene til For Swingende på de ulike radiostasjonene
KJØP PLATA TIL TOMMYS FRA CDON VIA DENNE LINKEN

Spilleliste uke 10 - 2018

Her er spillelisten for uke 10 inkludert Jukebox på Radio Toten og Radio Øst.

1.  FOUR JETS - Ned ved bredden av Nidelva
2.  HOLIDAYS - En sån natt
3.  GUTTA FRA SCANDINAVIA - Bak mine tårer
4.  MR RAY - Tidsmaskin
5.  INGEMARS - Vil du gjæra mæ gla
6.  HILLJACKS - Redneck blood
7.  FEDE FINN & FUNNY BOYZ - Hottentot
8.  FEDE FINN & FUNNY BOYZ - Så gynger vi derud af
9.  FEDE FINN & FUNNY BOYZ - Jydekrogen
10.MATZ ROGERS - Jag hittade rätt
11.VOIZE - Älskam glömma och förlåta
12.KANDIS - Det' lørdag
13.CURT HAAGERS - Guld och gröna skogar

JUKEBOX UKE 10:

1.  OK BAND - Dieselrøyk og støv
2.  OK BAND - Varme hjul
3.  NYSTOGS - Mitt barndomsparadis
4.  NYSTOGS - Lille Laila
5.  NYANSE - Min juvel
6.  NYANSE - Jeg dro min vei
7.  NORDRE SVING - Lipsmacking Pepsi Cola
8.  NORDRE SVING - Finn en vei tilbake
9.  NORDANS - Langt inni hjertet mett
10.NORDANS - Et lite brev
11.NONSTOPS - Vil kjenne varmen
12.NONSTOPS - Sommerdans på øya
13.NO LIMIT - Det ska' være låter
14.NO LIMIT - En sång om kärlek
15.NILS ARNES - Du er ung du er fri
16.NILS ARNES - Oki doki

Nye sendetider for Jukebox på Radio Øst

Radio Øst innfører fra 1.april nye sendetider for programposten Jukebox, som er et spin-off program av For Swingende og som produseres av undertegnede.

De nye sendetidene vil bli fredager klokka 15:05 med reprise tirsdag morgen klokka 08:05.

For å høre Radio Øst kan du benytte avspilleren på www.radio-ost.no dersom du ikke bor innenfor radioens nedslagsfelt for FM og DAB.

 

Voize - Tur att du fanns

Svenske Voize er igjen ute med en ny singellåt som denne gangen bærer tittelen "Tur att du fanns".

Dette er en forholdsvis balladepreget låt, men likevel med en fin dansetakt og med et popduftende preg. Den er skrevet av trekløveret Ulf Georgsson, Andreas Åhlin og Thomas Berglund, mens produsent for det hele har vært ringreven Henrik Sethsson.

Låten har et behagelig og balansert lydbilde, en iørefallende melodi og en ganske myk og god vokal fra bandets hovedsanger. Dansemessig er det nok en låt som egner seg best til fox og andre litt roligere danseformer, så det er ingen låt for buggerne og swing-danserne.

Voize er forøvrig et band som for tiden består av Per-Erik Tageson, Jianis Nouri, Fredrik Grönvall og Kevin Öjvindsson. Nå i mars 2018 er de også utfordrere på For Swingende-Toppen med en låt fra deres seneste album.

"Tur att du fanns vil bli å høre her i For Swingende i løpet av april 2018.

Besøk Voize sin hjemmeside

 

Skien Dansefestival 2018

Fra 10. til 12.august går Skien Dansefestival av stabelen for første gang i Skien Fritidspark med topp orkestre fra både Norge og Sverige på menyen.

De som spiller på denne festivalen er Holmsve, Rainbow, Lasse Sigfridsson og Pia Pihlgrens. Begge kvelder, altså både fredag og lørdag, blir det dansemusikk fra klokka 20 til 02, mens dørene åpnes klokka 19. Billettene koster kr. 450,- for èn dag, eller begge dager under ett for kr. 790,-. Ønsker du camping i tillegg får du dette inkludert inngang for begge dager til kr. 1050,- pr person eller kr. 790,- for camping og inngang for èn dag.

Angående bandene og artistene, så spiller Pia Pihlgrens og Holmsve opp på fredagen mens på lørdag er det Pia Pihlgrens, Rainbow og Lasse Sigfridsson som står for det musikalske.

For svenske gjester settes det også opp egen buss fra Sverige hvor man kan kjøpe pakkeløsning som inkluderer både buss, båt, hotellovernatting inkludert middag og frokost. Nærmere info om dette finner du på festivalens Facebook-side via linken under.

Arrangører av det hele er forøvrig Dansloven AS.

Les mer på festivalens eventside på Facebook

 

Fede Finn & Funny Boyz - Ren røv at trut' iDet danske party-bandet Fede Finn & Funny Boyz kom i 2016 ut med albumet "Ren røv at trut' i", som er den første plata som ble gitt ut med bandets nye besetning, etter en solid omrokkering i medlemsrekkene på slutten av 2015.

Fede Finn & Funny Boyz har eksistert siden 2004, men dagens besetning er altså ganske ferske, med unntak av Lennart Johannesen som er bandets grunnlegger og som derfor har vært med siden starten. De andre som utgjør Fede Finn & Funny Boyz pr 2016 er Finn Gustavsen, Katrine Daugaard, Jesper Kristoffersen og Torben Eilersen.

Bandets spillestil er i følge Wikipedia "dansktop i countryinspirert stil", og de spiller både egne låter og gamle svisker fra 60, 70 og 80 tallet. På den nye plata finner vi mye dansbar musikk, men noen typisk dansebandstil er det ikke. Jeg vil kalle det party- og festmusikk, men absolutt verdt å swinge seg til. På plata finner vi totalt 13 spor og jeg vil beskrive dem som ganske varierte. Noen av låtene kjenner du nok igjen melodiene på, selv om tekstene er ukjente for oss nordmenn.

Fra plata har jeg valgt ut følgende tre spor til ukens presentasjon:

Hottentot - En skikkelig fengende og artig låt, melodien er det noe kjent med, men jeg klarer ikke helt å plassere hvor jeg evt har den fra. Katrine Daugaard er vokalist på denne, som ble en av mine favoritter da jeg hørte gjennom plata. Låten går i det jeg vil beskrive som middels tempo.

Så gynger vi derud af - En ganske rocka og frisk låt som er super å både bugge og swinge til. Veldig fengende låt som fester seg lett i hodet, og også her er det Katrine som er vokalist.

Jydekrogen - En låt i et litt roligere tempo igjen, men veldig dansevennlig denne også. "Jydekrog" har jeg funnet ut er dansk for enten slepekrok eller tilhengerfeste, og dette ble også en av mine favoritter på plata. Her er det også Katrine Daugaard som synger.

Fede Finn & Funny Boyz er som sagt ikke som et typisk danseband å regne, men musikken er såpass dansbar at jeg syns den passer fint inn her i For Swingende likevel. Dette er forøvrig ei plate som styrker seg jo mer du hører på den, men det er nok ikke alle låtene som faller like godt i smak hos undertegnede. Så derfor vil jeg si det er litt varierende kvalitet over låtene, selv om det er min helt subjektive mening, men likevel ingen dårlig produksjon. For dansefolket vil jeg vurdere den til en hederlig 4`er og i tillegg et plusstegn i margen. De beste låtene syns jeg nok er de som har kvinnelig vokal, av en eller annen grunn, og jevnt over er det ei plate som absolutt lokker fram både dansefot og festhumør. Vil du høre den, så finnes den på Spotify, dersom du har tilgang dit. 

Spilleliste uke 9 - 2018

Her er spillelisten for uke 9 inkludert Jukebox på Radio Toten og Radio Øst.

1.  STEFAN BORSCH - Stopp stanna upp
2.  HOWARDS - Spelemannen Per
3.  IVAN SØRENSEN - Den du er
4.  DOODLE BUGS - En sång om kärlek
5.  TIFFANY - Nå vil jeg bare glemme deg
6.  TIFFANY - Det finnes et sted
7.  HELGE NILSENS ORKESTER - Du får bestemme selv
8.  KENNETH LUNDSÆTER - Tømmerkoievise
9.  KENNETH LUNDSÆTER - Vinter, vår eller sommer
10.KENNETH LUNDSÆTER - Gang på gang
11.XPLAYS - Baby I'll die for you
12.ANDERS ENGBERGS - Längtar
13.STREAPLERS & HANNE METTE GUNNARSRUD - Så lenge hjertet slår

JUKEBOX UKE 9:

1.  NEMESIS - Lengter etter vår
2.  NEMESIS - Ingen savner meg i morgen
3.  NAMELESS - Det kjæreste jeg har
4.  NAMELESS - Bre dine vinger
5.  MR ROSS - Alanya
6.  MR ROSS - Alle har sin egen stjerne
7.  MR RAY & RUNE RUDBERG - I samme spor
8.  MR RAY - Country eller blues
9.  MOTHER & DAUGHTERS - På veien igjen
10.MOTHER & DAUGHTERS - Hainn som æ likt
11.MONIQUE ELIASSEN - Dronninger på by'n
12.MONIQUE ELIASSEN - På'n igjen
13.MOMENT - Du försvann som en vind
14.MOMENT - My boy lollipop

UKENS PROGRAM UKE 11: Sven-Ingvars spesial i For Swingende

I ukens utgave av For Swingende byr jeg på en egen Sven-Ingvars spesial i samarbeid med min gode kollega og Sven-Ingvars ekspert Sigbjørn Hemstad, hvor vi skal spille de litt mer ukjente låtene fra Sven-Ingvars sin karriere.

Her får du høre låter som "Ärter och fläsk", "I nästa stad", "Den tanklösa flickan" og "Luffarvisa" for å nevne noen, mens Sigbjørn Hemstad krydrer programmet med både fakta og sine egne betraktninger rundt låtene og gruppa forøvrig. Programmet lages i forbindelse med at det nå i mars er ett år siden Sven-Erik Magnusson gikk bort.

Her finner du sendetidene til For Swingende på de ulike radiostasjonene 

Likes - Kyss mig nu

Likes er et moderne danseband fra Trelleborg i Skåne som i disse dager er ute med sin første singel med tittelen "Kyss mig nu".

Likes vant en talentkonkurranse i regi av Göteborg Kulturkalas for et par år siden og fikk med dette en skikkelig "flying start" på karrieren sin, men de har kun vært et deltidsband nå den første tiden. Nå, derimot, tar de steget for alvor inn i den travle dansebandbransjen og har også skrevet kontrakt med Nöjeskällan, Sveriges største bookingbyrå for denne typen musikk, og er dermed på god vei til å skaffe seg en atskillig flere spilleoppdrag i tiden som kommer. 

På sin første singelproduksjon så har Likes fått hjelp av Andraes Olsson fra Sannex til å produsere låten, en låt som forøvrig er en forsmak på et fullt album som Likes vil komme med til høsten igjen. Miksingen av låten er blitt foretatt av Thomas Plec Johansson, som også er en erfaren mann på området. Låten er en skikkelig uptempo "buggdänga", som det kalles i Sverige, og jeg vil si den er en god miks av moderne og tradisjonell dansebandstil. Jeg gleder meg til det som måtte komme i fortsettelsen fra denne gjengen, for dette låter skikkelig bra, og Likes er et band det svenske dansepublikummet har all grunn til å utforske nærmere.

 

Spilleliste uke 8 - 2018

Her er spillelisten for uke 8 inkludert Jukebox på Radio Toten og Radio Øst.

1.  INGEMARS - Samma tid, samma plass
2.  DAKOTA - Plogbilen
3.  VIKINGS - Hei hå-kom så
4.  FOUR JETS - Einar
5.  TELLUS - Får jeg komme hjem igjen
6.  TELLUS - Na-na-na
7.  SHINE - Du vet
8.  WESTLIGHTS - Den väg du ska gå
9.  WESTLIGHTS - Möt mig i Stockholm
10.WESTLIGHTS - Guys like me
11.DONNEZ - Samma väg, samma tysta jag
12.LOTTA ENGBERGS - Vilken härlig morgon
13.DRIFTERS - Komma hem

JUKEBOX UKE 8:

1.  MIX - En sang om gammeltia
2.  MIX - Når e ramla for de
3.  METOZ - Du ringde från Flen
4.  METOZ - På fæst
5.  MIMIX - På turnè igjen
6.  MIMIX - Nøkkens datter
7.  MIGHTY - Leende guldbruna ögon
8.  MIGHTY - Ashes of love
9.  MIDWAY - Tulsa time
10.MIDWAY - Blue Hawaii
11.MICKES - Det var du
12.MICKES - Kom hjem
13.MICHIGAN - Tida slik ho var
14.MICHIGAN - Tre grep på gitar'n
15.MENTZ DAGFINN GRESSBERG - Riksvæg 2

Vagabond og Sogns gjenforenes for en kveld

På Lavvotunet på Dokka Camping skjer det store ting til sommeren, der gjenforenes nemlig to av landets mest populære danseband fra vår nære fortid for en enkelt kveld, nemlig Vagabond og Sogns.

Det beste av alt er at begge band stiller med sin opprinnelige besetning denne kvelden, og datoen er lørda 28.juli fra klokka 20 til 01. Inngangsbilletten koster kr. 350,- og dette er altså eneste mulighet for å kunne gjenoppleve disse bandene, så sant musikerne ikke får blod på tann og vil gjøre mer, noe som ofte er tilfelle når gamle musikervenner samles til comeback. Men om dette skjer med Vagabond eller Sogns, gjenstår å se.

Uansett bør alle tidligere fans av Vagabond og Sogns innfinne seg på Lavvotunet denne julikvelden, for dette blir sommerens store happening innen det norske dansebandmiljøet.

Besøk arrangementets eventside på Facebook

 

For Swingende-Toppen(Avstemming) Mars 2018Slik avgir du stemme på For Swingende-Toppen:

Klikk deg inn på stemmeskjemaet VIA DENNE LINKEN(TRYKK PÅ DEN BLÅ TEKSTEN) og fyll ut alle feltene. Les instruksene på siden nøye slik at stemmen din blir godkjent.

Siste frist for å avgi stemme er lørdag 31.mars kl.17.

Her følger låtene du kan stemme på denne måneden:

1. HILLJACKS - Redneck blood
2. INGEMARS - Vil du gjæra mæ gla
3. MR RAY - Tidsmaskin
4. GUTTA FRA SCANDINAVIA - Bak mine tårer
5. HOLIDAYS - En sån natt
6. MATZ ROGERS - Jag hittade rätt
7. VOIZE - Älska glömma och förlåta
8. KANDIS - Det' lørdag

For Swingende-Toppen(Resultat) Februar 2018For Swingende-Toppen for februar ble vunnet av Hilljacks med låten "Redneck blood". Her følger hele resultatlista:

1 ( 1 )  HILLJACKS - Redneck blood - 32% av stemmene (1 mnd)
2 ( 3 )  INGEMARS - Vil du gjæra mæ gla - 20% av stemmene (9 mnd)
3 ( 2 )  MR RAY - Tidsmaskin - 18% av stemmene (2 mnd)
3 ( 4 )  GUTTA FRA SCANDINAVIA - Bak mine tårer - 18% av stemmene (1 mnd)
5 (NY) HOLIDAYS - En sån natt - 5% av stemmene
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
6 (NY) NICK BORGEN - Vill du följa med mig då - 4% av stemmene
7 ( 5 )  TOMMYS - Ingenting ingenting - 2% av stemmene (1 mnd)
8 (NY) MICKES - The big one - 1% av stemmene​

VINNER AV EN CD-PREMIE BLE LENA JENNY MELBY FRA SKJÅK.
 

Stem fram lista for mars via denne linken(Trykk på den blå teksten)

Nye sendetider på Nea Radio

Nea Radio i Trøndelag innfører fra og med denne uka(uke 10-2018) nye sendetider for For Swingende.

De nye sendetidene er natt til søndager klokka 02 med reprise søndagskvelder klokka 21.

Mer info på www.nearadio.no

Kenneth Lundsæter - Favoritter


Kenneth Lundsæter er en sangglad gutt fra Elverum som nå har utgitt sin første plate med tittelen "Favoritter" der han har samlet 13 ganske så kjente dansebandlåter.

Kenneth er født i 1980 og kommer opprinnelig fra Årnes, men er nå bosatt på Elverum. Han er veldig glad i dansebandmusikk og gjør også litt opptredener rundt omkring fra tid til annen. Plate har det derimot ikke blitt før i 2018, og på denne produksjonen har han hatt med seg den dyktige og garvede musikeren og produsenten Ray Moen, også kjent som Mr Ray. Ray har vært Kenneths høyre hånd på denne innspillingen og sørget for at det har blitt et meget godt produkt, med et behagelig og fint lydbilde og dansbare takter med Kenneths myke og behagelige stemme i front.

På plata finner vi altså totalt 13 låter, mange av dem er ganske kjente, men vi finner også noen som kanskje ikke alle har hørt, selv om disse også er gjort med andre band og artister tidligere. Her kan jeg nevne titler som "Sladder og gamle vaner", "Alle har sin egen stjerne", "Hyttetur" og "Kjedekassa". Sistnevnte tittel er også navnet på studioet hvor Kenneth har gjort sine innspillinger, og denne låten har han selvsagt fått fra Mr Ray som har originalversjonen av låten. "Kjedekassa" vil også bli testet på For Swingende-Toppen litt lenger ut på våren, så dere er forberedt på det.

Fra plata har jeg valgt ut følgende tre spor til ukens presentasjon:

Tømmerkoievise - Denne velkjente slageren er som kjent forfattet av Hans Børli, mens Erik Bye har den mest kjente plateversjonen. Kenneth derimot, har hentet låten i dette arrangementet fra Trond Erics, som gjorde denne på plate i 1997.

Vinter, vår eller sommer - Nok en låt som Kenneth har hentet fra Trond Erics, som gjorde denne på plate i 2001. Både tekst og melodi er skrevet av Lars Espen Skogvold, og det er en ganske uptempo swinglåt som burde lokke de fleste ut på dansegulvet.

Gang på gang - Også dette en ganske uptempo låt, og denne har Kenneth hentet fra Pegasus og da er det selvfølgelig Ronny og Tommy Nilsen som er opphavsmenn.

Kenneth Lundsæter imponerer meg virkelig med sitt debutalbum, han synger veldig bra og rent med ei klar og behagelig stemme. Med et frisk og profft bakgrunnskomp så er det blitt ei skikkelig god plate som ihvertfall jeg likte veldig godt da jeg begynte å høre gjennom den. Kenneth har også vært flink med å velge ut låter som ikke er ihjelcovret av andre danseband, og når man sammenfatter alt dette, så syns jeg plata helt klart kvalifiserer til en solid 5`er på terningen. Egentlig ikke noe negativt å sette fingeren på her, og til å være hans aller første utgivelse så er jeg mektig imponert. Ja, dette er en gutt jeg gjerne vil høre mer fra senere. Stå på videre Kenneth, du er flink! Ønsker du å kjøpe plata, så er Kenneth på Facebook, så du kan helt sikkert sende ham ei privat melding der inne om du vil kjøpe et eksemplar.

Linedancekurs på LillehammerTirsdag den 13.mars starter danseklubben Western Kickers Linedancers opp med grunnkurs i linedance over 5 kvelder i klubbens lokaler i Storgata 148 på Lillehammer.

Hele kurset koster kr. 350,- pr person og man kan betale både kontant og via Vipps. Påmelding kan gjøres via klubbens nettside på www.westernkickers.net eller bare ved å møte opp på første kurskveld.

Kurset starter klokka 18 på kvelden og det danses til all slags musikk så det passer for alle. Western Kickers holder til i bakgården i Storgata 148, og enkleste måte å komme dit på er å kjøre Fåberggata og svinge inn Skjellerudveien og kjøre til enden av veien, der dere finner bakgården på høyre side rett før dere kommer opp i krysset med Storgata.

Fede Finn & Funny Boyz og FS-Toppen i For Swingende

I ukens utgave av For Swingende får du presentert den seneste plata til danske Fede Finn og Funny Boyz i tillegg til For Swingende-Toppen for februar.

Danske Fede Finn og Funny Boyz er et dansk partyband som spiller både glad, humørfylt og ganske så dansevennlig musikk. De siste par årene har de gjort en del endringer i besetningen, og plata "Ren røv at trut' i" er den første produksjonen som utgis med de nye medlemmene. Fra denne plata får du i ukens sending høre tre smakebiter.

For Swingende-Toppen for februar er også klar nå og i ukens sending får du høre de fem låtene som går videre samt tre nye utfordrere til lista for mars. Utfordrermelodiene denne gangen kommer fra Matz Rogers, Voize og Kandis.

Her finner du sendetidene til For Swingende på de ulike radiostasjonene

13-festivalen på Tretten 2018

I våre omtaler av sommerens dansefestivaler har vi nå kommet fram til 13festivalen som foregår på Tretten i Gudbrandsdalen fra 16 til 19.august.

De som kommer til 13-festivalen i år er svenske Donnez og Streaplers og norske Contiki og Rune Rudberg Band. Alle bandene spiller på scenen i storteltet som blir satt opp i forbindelse med festivalen. 

Inngangsbilletten koster kr. 350,- pr dag for torsdagen og fredagen, mens for lørdagen koster den kr. 400,-. Man kan også kjøpe gjennomgangsbillett som gjelder enten for alle tre dagene for kr. 900,- eller bare for fredagen og lørdag til kr. 650,-. Priser for diverse typer overnatting kan du lese mer om via festivalens egen nettside som du finner via linken nederst i denne saken.

Spilletidene er som følger:

Streaplers og Contiki: Torsdag fra kl.20 til 02.
Donnez og Contiki: Fredag fra kl.20 til 02.
Rune Rudberg Band og Contiki: Lørdag fra kl.20 til 02.

Festivalen finner forøvrig sted på området til Tretten Kro & Motell, også kjent som Bådstø Gjestgiveri.

Les mer på 13festivalen.no

 

Dansegalla på StrandaLørdag 10.mars blir det dansegalla i Storfjord Kulturhus på Stranda på Sunnmøre med byens egen helt, PK Støbakk, på scena sammen med sitt Dansefolk, i selskap med Bjørns orkester fra Fræna.

Gallaen dras i gang klokka 21 og avsluttes klokka 01. Billettene koster kr. 350,- pr stk og kan bestilles via nettsiden www.storkultur.noOvernatting kan bestilles hos Stranda Hotell på tlf. 70269000, og dette inkluderer både inngang og overnatting i en egen pakkeløsning.

Musikken trenger vel neppe noen nærmere presentasjon, begge band er store helter i hele Møre og Romsdal og selvsagt på landsbasis også, og stilmessig er de ganske ulike og bør derfor utfylle hverandre veldig bra på scenen.

For deg som ikke er lokalkjent så finner du Storfjord Kulturhus på adressen Øyna 1, 6200 Stranda.

Bob Stevens - Om kärleken finns kvar

Skånske Bob Stevens er nå ute med sin første singel der den nye vokalisten, Christoffer Bengtsson, står ved mikrofonen. Låten er en fin ballade med tittelen "Om kärleken finns kvar".

Dette er en veldig god og iørefallende danselåt med et sterkt innslag av country. Opphavsmann/kvinne er radarparet Kent Fingal og Haidi Krohn. Christoffer gjør en fremragende debut som vokalist på denne låten, rett og slett så bra som det bare kan få blitt.

Christoffer Bengtsson på sin side er bare 25 år gammel og er helt fersk på dansebandscenen, men som artist og musiker har han drevet på i mange år. Han kommer fra Olofström og har opptrådt i en rekke revyer og spilt i diverse coverband de siste årene. Nå er han klar til å ta steget fullt inn i dansebandbransjen, og stemmemessig vil jeg faktisk si at han har en del av egenskapene og særpreget til Mats Kärrlid, som er Christoffers forgjenger i Bob Stevens. Dette tror jeg kan bli riktig så bra, og jeg gleder meg til å følge med "nye" Bob Stevens på ferden videre.

Besøk Bob Stevens sin hjemmeside