hits

Dansegalla-helg i Hornindal

Reklame | Tikkio

Den 24. og 25.august blir det dansegalla-helg i Hornindalshallen med dans til flotte band og artister begge kvelder.

På fredag spiller Steinar Engelbrektson og Kathes fra klokka 20:30 til 02:30 og på lørdagen spiller Anne Nørdsti og PK & Dansefolket til samme tider.

På dagtid lørdag blir det også showtelt i sentrum av Hornindal med livemusikk fra Kathes og PK fra klokka 12 til 17.

Billettprisen er kr. 650,- for weekendpass, hvor mye billettene koster pr kveld har vi dessverre ikke opplysninger om i skrivende stund. Weekendpass kan kjøpes hos Tikkio via linken under. Billetter kan også kjøpes hos YX i Hornindal eller via tlf. 41318840.

Det tilbys også bobil- og campingvognplass, dette koster kr. 200,- pr natt med strøm og kr. 150,- uten strøm. Dette kan bestilles på tlf. 94982083.

KJØP BILLETTER FRA TIKKIO VIA DENNE LINKEN
Besøk gallaens eventside på Facebook

Diverse dansekurs på Lillehammer

Danseklubben Western Kickers Linedancers på Lillehammer arrangerer i høst kurs innen flere ulike dansestiler i tillegg til linedance som vi har omtalt tidligere her på siden vår. Her følger en oversikt over klubbens øvrige kurstilbud høsten 2018.Western Kickers arrangerer kurs i både folkeswing, West Coast Swing og boogie woogie. Slik ser kursplanen ut for høstsesongen:

Boogie Woogie nybegynner: fra 11.september og 6 tirsdager framover til og med 23.oktober. Prisen er kr. 350,- for medlemmer og kr. 400,- for ikke-medlemmer. Kursstart er kl.19:30 alle gangene.

West Coast Swing introkurs: søndag 2.september fra kl.16 til 19, pris kr. 150,-.

West Coast Swing nybegynner: fra 5.september og 6 onsdager framover. Prisen er kr. 350,- for medlemmer og kr. 400,- for ikke-medlemmer. Kursstart er kl.18 alle gangene.

Folkeswing nybegynner: fra 6.september og 5 torsdager framover. Prisen er kr. 300,- for medlemmer og kr. 350,- for ikke-medlemmer. Kursstart er kl.18 alle gangene.

Folkeswing påbygg: fra 6.september og 5 torsdager framover. Prisen er kr. 300,- for medlemmer og kr. 350,- for ikke-medlemmer. Kursstart er kl. 20:15 alle gangene.

Alle kursene foregår i klubbens egne lokaler i Storgata 148 på Lillehammer. Påmelding kan gjøres via DENNE LINKEN.

Besøk Western Kickers sin hjemmeside

(For info om linedancekurs, KLIKK HER.)

Sandins - Som du och jag

Nyeste nytt fra värmländske Sandins er singelen "Som du och jag" som bandet har sluppet nå på vårparten.

"Som du och jag" er en myk og iørefallende ballade som blir framført av Sandins sin kvinnelige vokalist Kessy Iker, som forøvrig er datter av bandets mangeårige leder og grunnlegger Johnny Sandin. Kessy synger på en overbevisende og trygg måte med en klokkeklar og behagelig stemme. Og låten handler selvsagt om kjærlighet, så den trenger vi vel ikke å beskrive noe mer inngående. Jeg har dessverre ikke klart å oppspore opphavsmann/menn bak denne låten, men den er en ganske tradisjonell dansebandlåt i stil med mye av det vi kjenner fra Sandins sine tidligere utgivelser.

Sandins består forøvrig i tillegg til Kessy og Johnny for tiden også av Simon Åhs og Daniel Högå.

"Som du och jag" er en av låtene jeg presenterer i radiosendinga for inneværende uke(uke 33-2018).

Besøk Sandins sin hjemmeside

Spennende platehøst i For Swingende

Selv om det er temmelig dødt på platefronten innen den norske dansebandbransjen for tiden så er heldigvis svenskene mer på hugget, og det gjør at vi står foran en spennende og innholdsrik høst her i For Swingende der platenyhetene står i kø de nærmeste månedene.Her tenkte jeg å bringe dere en oversikt over de platene jeg pr i dag har planer om å presentere utover høsten, og jeg regner med at enda flere plateutgivelser vil dukke opp etterhvert. Listen som følger under er ikke nødvendigvis i den rekkefølgen platene vil bli presentert på radioen.

Følgende band vil få sine nye album presentert i For Swingende høsten 2018:

ENGDAHLS
PIA PIHLGRENS
TITANIX
GUNS ROSOR
LIKES
DANSBANDSKUNGEN
CALLINAZ
BO & MATZ
LÖVGRENS
FEDE FINN & FUNNY BOYZ

Følg med i radiosendingene, så vil platene bli servert fortløpende med etterfølgende anmeldelser/recensioner på hjemmesiden/bloggen.

Spilleliste uke 32 - 2018

Her er spillelisten for uke 32 inkludert lista for Jukebox på Radio Toten og Radio Øst.

1.  PICAZZO - Ingenting
2.  MONA-JILL BAND - Nu kör vi
3.  IVAN SØRENSEN - Den du er
4.  HILLJACKS - Redneck blood
5.  RUNE RUDBERG BAND - Fine du
6.  INGEMARS - Vil du gjæra mæ gla
7.  LASSE SIGFRIDSSON - Jag far från Waco
8.  LASSE SIGFRIDSSON - Hemåt i natten
9.  LASSE & EMIL SIGFRIDSSON - Sylvia's mother
10.AMEK DUO - Det jeg føler for dig
11.KIM & OLA - Mitt liv
12.PEGASUS - Se meg, la meg
13.FOUR JETS - Jeg har lekt i lyset fra solen

JUKEBOX UKE 32:

1.  ANITA KARSLEN - Kommer kommer ikke
2.  ANITA KARLSEN - 57' Chevrolet
3.  BECCA - Såmmår i bøgda
4.  BECCA - Ringen din
5.  BACHE GABRIELSEN BAND - Elsker elsker ikke
6.  BACHE GABRIELSEN BAND - Kommer en kommer flere
7.  BABBES - Sterke vinger
8.  BABBES - Dans
9.  AXSANG - The birds and the bees
10.AXSANG - Är du min älskling än
11.AUDIENS - En sång om kärlek
12.AUDIENS - Fangens sang
13.ATTEN FJORTEN - Ta det rolig
14.ANITAS ORKESTER - Har jeg sagt deg

UKENS PROGRAM UKE 33: Lasse Johansen i For Swingende

Reklame | CDON

I ukens utgave av For Swingende får du blant annet presentert den nye plata til Lasse Johansen der han hyller Vidar Sandbeck med å tolke en rekke av hans kjente og litt mindre kjente komposisjoner.

Plata til Lasse har fått tittelen "I Vidar Sandbecks rike" og her finner vi totalt 13 av Vidar sine gamle viser, innspilt i tidsriktige versjoner med Lasses unike måte å formidle sang og musikk på. Fra denne plata får du i ukens sending høre tre smakebiter.

I nostalgihjørnet vårt byr jeg på to låter fra trønderske Four Jets som de spilte inn i 1985.

I tillegg blir det mye ny musikk i ukens sending, blant annet fra Scotts, Sandins, Highlights, Elvetuns og Terkel Arrildt.

FØRSTE RADIOSTASJON SOM SENDER UKENS PROGRAM ER RADIO TOTEN PÅ TIRSDAG 14.AUGUST KL.19, LYTT TIL NETTRADIO VIA DENNE LINKEN

Via denne linken finner du oversikten over de øvrige sendetidene til For Swingende på de ulike radiostasjonene

KJØP PLATA TIL LASSE JOHANSEN FRA CDON VIA DENNE LINKEN

Lasse Sigfridsson - Back in Nashville

Reklame | CDON

Lasse Sigfridsson, tidligere kjent fra Lasse Stefanz, har i sommer sluppet sitt nye album "Back in Nashville" som er hans andre produksjon som er innspilt i Nashville.


Det var i 2015 at Lasse for første gang dro til Nashville for å spille inn plate. Det ble en såpass fin og positiv opplevelse for Lasse at han valgte å gjøre det samme nå i 2018. Dermed har han nå levert ei hel plate med countryinspirerte låter med Nashville-baserte musikere som bidrar på kompet, mens Lasse synger like mykt, behagelig og følsomt som han alltid har gjort. Vi finner både svenskspråklige og engelske låter på plata, noen kjente travere og noen helt nyskrevne spor.

Plata inneholder totalt 14 låter, hvorav tre duetter sammen med sønnen Emil, barnebarnet Ängla og den amerikanske countrystjernen Trenna Barnes. Vi finner kjente titler som "Sing me back home", "Det regnar och regnar" og "Ännu blommar våra rosor" på plata, pluss noen nye bekjentskaper som "På samma scen", "Du gör mig bättre" og "När man vet att man tror". Produsent for det hele har vært Marcus Persson, "Dansbandskungen" fra Skara.

Fra plata har jeg valgt ut følgende tre låter til ukens presentasjon:

Jag far från Waco - Opprinnelig en amerikansk komposisjon signert Ronnie Dunn og Terry McBride. En ganse uptempo, frisk og fengende låt med mye countrypreg som også minner litt om Lasse Stefanz sin stil på deres nyere utgivelser. For min del ble dette den store favoritten på plata.

Hemåt i natten - En litt mer balladepreget låt igjen, veldig fin og iørefallende, og denne har også en god slump med country i bunnen. Opphavsmann- og kvinne her er Dan Hylander og Maria Blom.

Sylvia's mother - En skikkelig frisk og artig versjon av Dr Hook sin gamle hit, her har man skrudd opp tempoet betraktelig på en låt som til vanlig er kjent som en ganske seig ballade og laget en heftig bugglåt av den. Her har Lasse også med seg sin sønn Emil på duett. Blant coverlåtene på plata syns jeg dette er den aller beste og den som skiller seg mest ut.

Lasse er kjent for å synge bra og for å lage gode plater, for det har jo blitt noen solo-utgivelser etter han forlot LS-skuta. Jeg syns han er flere hakk bedre enn sitt gamle band, og jeg føler han har gjort et veldig riktig valg med å satse solo etter at samarbeidet skjærte seg med hans gamle bandkompiser. Flere og flere har disse årene fått opp øynene for hvilken flott og undervurdert sanger Lasse egentlig er. Så den nye plata er veldig hyggelig å lytte til, den klinger fint i ørene og på flere av låtene kan man også kjenne at det rykker i dansefoten. Terningmessig vil jeg gi Lasse en solid 5`er for "Back in Nashville", et album jeg kan anbefale varmt til både dansefolket og de som foretrekker country, for det er nok musikk som jeg tror vil tiltale et bredere publikum enn kun dansebandfansen. Bra jobba Lasse, jeg gleder meg allerede til neste produksjon!

Besøk Lasse Sigfridsson sin hjemmeside
KJØP PLATA FRA CDON VIA DENNE LINKEN

Høstdansefest i Lunnerhallen

Lørdag 1.september blir det høstdansefest i Lunnerhallen på Hadeland med både TV-opptak og tre flotte band på scenen.


 

Det skal under kvelden gjøres opptak til en ny, norsk TV-serie for en av landets største TV-kanaler, og dette skal dreie seg om kveldens ene band, nemlig Mr Evensen Band, men de får i tillegg selskap av både Contrazt og Dokka-duoen Sognsgutta, som har tidligere medlemmer fra dansebandet Sogns.

Det hele dras i gang klokka 19:30 på kvelden og pågår til klokka 02 på natta. Billettene koster kr. 420,- inkl avgift og kan kjøpes både hos Ticketmaster og ved døra, men billettene ved døra koster litt mer enn hos Ticketmaster. De 100 første som forhåndskjøper billett får også en gratis mineralvann med på kjøpet.

Lunnerhallen finner du forøvrig på adressen Sandsvegen 6, 2740 Lunner og aldersgrensen på dansen er 18 år.

Besøk festens eventside på Facebook

Gitarist søkes

En nystartet duo fra Lillehammer-området har sendt oss denne etterlysningen der de søker etter en gitarist som kan bli med i gjengen.

Det man ønsker er en gitarist som kan traktere både solo og diverse annet gitarspill, og som kan være med på omkring 2-3 spilleoppdrag i måneden. Duoen spiller både country, danseband, rock og diverse coverlåter. Duoen kaller seg Lost & Found og består for tiden av Thor Andrè Holt(tidligere Jetz og Focus Band) og Geir Olav Romskaug.

Ved interesse ta kontakt på e-post til thorandre6@hotmail.com.

For Swingende-Toppen(Avstemming) August 2018

Slik avgir du stemme på For Swingende-Toppen:

Klikk deg inn på stemmeskjemaet VIA DENNE LINKEN(TRYKK PÅ DEN BLÅ TEKSTEN) og fyll ut alle feltene. Les instruksene på siden nøye slik at stemmen din blir godkjent.

Siste frist for å avgi stemme er lørdag 1.september kl.17.

Her følger låtene du kan stemme på denne måneden:

1. INGEMARS - Vil du gjæra mæ gla
2. RUNE RUDBERG BAND - Fine du
3. HILLJACKS - Redneck blood
4. IVAN SØRENSEN - Den du er
5. MONA-JILL BAND - Nu kör vi
6. AMEK DUO - Det jeg føler for dig
7. KIM & OLA - Mitt liv
8. PEGASUS - Se meg, la meg

For Swingende-Toppen(Resultat) Juni & Juli 2018

For Swingende-Toppen for juni og juli ble vunnet av Ingemars med låten "Vil du gjæra mæ gla". Her følger hele resultatlista:1 ( 1 )  INGEMARS - Vil du gjæra mæ gla - 24% av stemmene (13 mnd)​
2 (NY) RUNE RUDBERG BAND - Fine du - 23% av stemmene
3 ( 2 )  HILLJACKS - Redneck blood - 17% av stemmene (5 mnd)
4 ( 3 ) IVAN SØRENSEN - Den du er - 13,5% av stemmene
5 ( 5 ) MONA-JILL BAND - Nu kör vi - 9% av stemmene​ (1 mnd)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
6 ( 3 ) SOLONGAN - Nyanser - 7,5% av stemmene (1 mnd)
7 (NY) BIFFEN & STREKEN - Jajamen - 3% av stemmene
7 (NY) LIS & PER - Kærlighed - 3% av stemmene (1 mnd)

VINNER AV EN CD-PREMIE BLE LIV HØIHOLT FRA LILLESTRØM.
 

Stem fram lista for august via denne linken(Trykk på den blå teksten)

Larz-Kristerz - Det går bra nu

Svenske Larz-Kristerz kom tidligere i sommer ut med albumet "Det går bra nu" som er ei fin plate med mange gode kvaliteter og mye dansbar musikk der 70 tallets svenske dansebandstil fortsatt ligger i bunnen, selv om det i hovedsak dreier seg om nyskrevne låter.


Älvdalens store sønner på dansebandfronten har vært en eneste stor suksess etter at de vant Dansbandskampen i 2008. Fra å stort sett covre gamle, 70 talls dansebandlåter på sine første plater, så har de gått mer og mer over til eget og nyskrevet materiale på platene som har kommet etter Dansbandskampen, men stilen og soundet har fortsatt mye av 70 tallet i seg.

Den nye plata inneholder totalt 13 låter og en av de mest aktive låtskriverne på plata er Søren Sulo Karlsson, men vi finner også låter fra Peter LeMarc og Eva Eastwood for å nevne noen. I tillegg så medvirker også Idde Schultz på en duett, ei dame som vanligvis ikke befatter seg med dansebandmusikk. Og stilmessig er det god variasjon fra låt til låt, både uptempo bugglåter og mer følsomme ballader igjen, men alt sammen er dansbart så det holder. Produsent har forøvrig også vært tidligere nevnte Søren Karlsson som har vært med på og forfinet Larz-Kristerz sitt musikalske uttrykk, enten det gjelder rock'n roll, country eller ballader.

Fra plata har jeg valgt ut følgende tre spor til ukens presentasjon:

En pilsner i juni - Dette ble kanskje min aller største favoritt på plata, en middels tempo danselåt som er signert Peter Larsson og Søren Karlsson.

40 mil - Et av de kanskje mest uptempo sporene på plata, en glad og heftig bugglåt som er skrevet av Søren Karlsson ene og alene. Dette ble også en av mine topp 3-favoritter på denne plata. 

Vem ska älska dig i vinter - En fin og behagelig låt med innslag av både blues og rockabilly, låten går i middels tempo og opphavsmenn er Peter LeMarc og Søren Karlsson.

Larz-Kristerz har nok en gang levert en meget sterk og god produksjon, her finner vi danseglad musikk som jeg tror de fleste dansebandtilhengere vil sette pris på. Flere vokalister medvirker og hele plata har et behagelig og autentisk lydbilde når man sammenligner med slik dansebandmusikken i Sverige låt på 70 tallet, som alltid har vært Larz-Kristerz sitt musikalske og stilmessige utgangspunkt. Låtvalget har også vært riktig så vellykket, med fin miks av både rock'n roll, country, dansebandlåter og ballader, med andre ord noe for enhver smak uansett hva slags dansestil man foretrekker. Terningmessig syns jeg plata fortjener en solid 5`er, og for deg som ikke har hørt Larz-Kristerz før så vil jeg anbefale deg å sette deg litt inn i bandets diskografi, ihvertfall via Spotify, for her er det mye bra å plukke i. For dere som har hørt de andre platene til gutta, så er jeg bombesikker på at dere vil like denne også. Stilen og uttrykket er som før, selv om de kanskje har finpusset enda litt mer på særpreget sitt på denne plata. Meget bra er det uansett.

Besøk Larz-Kristerz sin hjemmeside
BESTILL PLATA TIL LARZ-KRISTERZ PÅ CD FRA GINZA VIA DENNE LINKEN(TOLLFRITT INNTIL 350 NOK INKL FRAKT FOR NORSKE KUNDER)
BESTILL PLATA TIL LARZ-KRISTERZ PÅ VINYL FRA GINZA VIA DENNE LINKEN(TOLLFRITT INNTIL 350 NOK INKL FRAKT FOR NORSKE KUNDER)

Spilleliste uke 31 - 2018

Her er spillelisten for uke 31 inkludert lista for Jukebox på Radio Toten og Radio Øst.

1.  MATZ BLADHS - Aj aj aj (jag svävar i det blå)
2.  HÖILANDS - Juliette
3.  SAMZONS - Fools fall in love
4.  SAMZONS - När du säger du är min
5.  BRUNO SKOGMANN & SPECTRUM - Gratulerer kjære
6.  BRUNO SKOGMANN & SPECTRUM - Hvad hender
7.  TOBIAS LARSSON - Jägarinna
8.  LARZ-KRISTERZ - En pilsner i juni
9.  LARZ-KRISTERZ - 40 mil
10.LARZ-KRISTERZ - Vem ska älska dig i vinter
11.BLIXTERS - My beautiful south
12.SIMONS & SONJA STJÄRNQVIST - Det finns en plats
13.KIKKI BETTAN LOTTA - Sångerna som för oss tätt tillsammans

JUKEBOX UKE 31:

1.  ANDANTE - Cheerio
2.  ANDANTE - Sommeren med deg
3.  ALL KINDS - Syver i Armodbråta
4.  ALL KINDS - You and me
5.  ALBATROSS - Elenore
6.  ALBATROSS - Sommeren 69
7.  AD ASTRA - Det svir i kropp og sjel
8.  AD ASTRA - Vent på meg
9.  AAGE OLSEN - Min Helen
10.AAGE OLSEN - Finnskogen
11.2RILS(TORIL SKIPPERSTØEN) - Sommerkveld ved Glomma
12.2RILS(TORIL SKIPPERSTØEN) - Huldrejenta
13.2GETHER - Lady rock'n roll
14.2GETHER - Visst kan man elske dypt på avstand
15.2+2+2 - Lukk døra
16.2+2+2 - Sov ut i morgen

UKENS PROGRAM UKE 32: Lasse Sigfridsson og FS-Toppen i For Swingende

Reklame | CDON

Nå er ferien over i For Swingende og vi er tilbake med ordinære sendinger. I ukens utgave av For Swingende får du presentert den nye plata til Lasse Sigfridsson i tillegg til For Swingende-Toppen for juni og juli.

Lasse Sigfridsson kom på forsommeren ut med et Nashville-produsert album med tittelen "Back in Nashville". Der finner vi både nyskrevne låter og flere kjente covers, alt sammen produsert i countrymusikkens hjemby og er dermed nesten like mye ei countryplate som ei dansebandplate, men likevel med høyst dansbar musikk. Fra denne plata får du i ukens sending høre tre smakebiter.

For Swingende-Toppen for juni og juli er også avsluttet nå, og i ukens sending får du høre hvilke fem låter som går videre. Jeg presenterer også tre nye utfordrere til lista for august, og utfordrermelodiene denne gangen kommer fra Amek Duo, Kim & Ola og Pegasus.

I tillegg byr jeg også på en helt ny låt fra Picazzo og en gammel 70 talls traver med Four Jets i ukens program.

FØRSTE RADIOSTASJON SOM SENDER UKENS PROGRAM ER RADIO TOTEN PÅ TIRSDAG 7.AUGUST KL.19, LYTT TIL NETTRADIO VIA DENNE LINKEN
Via denne linken finner du oversikten over de øvrige sendetidene til For Swingende på de ulike radiostasjonene

KJØP PLATA TIL LASSE SIGFRIDSSON FRA CDON VIA DENNE LINKEN
Besøk Lasse Sigfridsson sin hjemmeside

Lasse Johansen hyller Vidar Sandbeck - igjen

Reklame | CDON

I sommer har visekunstner og danseband-veteran Lasse Johansen spilt inn et nytt hyllestalbum til Vidar Sandbeck i anledning Sandbecks 100 års jubileum nå i 2018.

Lasse har også tidligere utgitt et album med Sandbeck-viser, dette skjedde i 1988, og mange av låtene på den plata finner vi i nyinnspilling på den nye plata som forøvrig bærer tittelen "I Vidar Sandbecks rike".

Lasse og Vidar var gode venner da Vidar levde og på den nye plata finner vi også en ny Sandbeck-vise som aldri har vært innspilt med Vidar før, men hvor Sigmund Groven har laget melodien mens Vidar skrev teksten i forbindelse med en novellefilm som NRK produserte på 80 tallet med utgangspunkt i Vidar sin selvbiografiske roman "Fy skam deg". Ved en ren tilfeldighet fikk Lasse høre om denne komposisjonen som bare hadde blitt liggende urørt i ei skrivebordskuffe hjemme hos Groven, og fikk lov til å spille den inn på sitt nye album.

Ellers består plata av totalt 13 låter, ikke bare de store landeplagene til Vidar, men også et knippe av de litt mindre kjente visene hans. Her finner vi både "Tre små kvitveis", "Bildilla", "Dakota-Kalle" og "Grundsetmartn" for å nevne noen.

Her i For Swingende satser jeg på å presentere tre av de mest dansbare låtene på plata i løpet av august måned.

KJØP PLATA FRA CDON VIA DENNE LINKEN

Paul Paljett - Anden i lampan

70 talls helten Paul Paljett, alias Paul Sahlin, er i høst aktuell med nytt album med nyinnspillinger av gamle hits. Som en forsmak på dettee så har Paul nå sendt ut singelen "Anden i lampan".

"Anden i lampan" var en suksesslåt med Paul Paljett i 1977 da den var en av låtene på albumet "Mumbo Jumbo". Drøyt 40 år senere gjør Paul nytt arrangement på låten og spiller den inn med 2018-sound, men likevel ikke så altfor ulikt originalen. Plateselskapet spår at dette vil bli en stor favoritt blant buggerne rundt i Sverige, og det er det mye mulig de får rett i.

Låten ble også utgitt på en singel i 1976 i tillegg til at den lå med på albumet som kom året etter, og den er skrevet av Paul Paljett i samarbeid med Torgny Söderberg. Det hele er en uptempo bugglåt med mye saksofon i kompet, med andre ord et ganske så tradisjonelt, svensk dansebandarrangement.

Her i For Swingende får du høre låten på radioen i løpet av høsten.

Dansetur til Thailand

Fra 10. til 15.november arrangerer New Nordic Group dansetur til Thailand sammen med en rekke flotte og velkjente band og artister innen dansebandgenren samt noen fra lignende genre som også bør kunne danses til.

De som opptrer under disse dagene er Mr Ray, Hanne Mette Gunnarsrud, PK Støbakk, Odd Arne Sørensen, Lena Teigen, Neil Wilde, Torgeir Hansen fra Torgeir & Kjendisene, Andreas Holø fra Sears Crossing og Lasse Sigfridsson.

Prisen for turen er fra kr. 13426,- og hele turen varer i 10 dager, selv om selve dansegalla-opplegget kun varer i 6 av dem. Prisen inkluderer både flybillett, transfer til og fra flyplassen i Thailand, inngang til alle dansekveldene inkludert mat fra buffet, poolparty, frokoster, overnatting og tilgang til alle fasilitetene til New Nordic.

Turen går til Jomtien i Thailand og dansen på kveldstid starter klokka 19:30 og varer til klokka 23 hver kveld, mens dørene åpnes klokka 18 og buffeten serveres fra klokka 18:30.

For bestilling og mer info kan du enten ringe Asiaspesialisten på tlf. 33 50 23 00 eller sende e-post til post@asiaspesialisten.no

Du finner også mer info om turen på www.asiaspesialisten.no/dansegalla-2018

Nybegynnerkurs i linedance på Lillehammer

Tirsdag 4.september starter danseklubben Western Kickers Linedancers på Lillehammer opp med grunnkurs i linedance.Kurset varer fra klokka 18 til 19:15 og kurset varer i 5 uker med siste kurskveld tirdag 2.oktober. 

Linedance for nybegynnere er lett koreograferte trinn til musikk, det er morsomt og man får øvd på både balanse og motorisk treningskontroll. Det danses til mange uliker typer musikk, ikke bare etter country som mange kanskje tror.

Prisen for kurset er kr. 300,- for medlemmer og kr. 350,- for ikke-medlemmer. Kurset holdes i klubbens egne lokaler i Storgata 148 på Lillehammer, innkjøring og parkering fra Skjellerudveien.

Western Kickers arrangerer også en rekke andre dansekurs i høst, disse finner du mer info om på Westernkickers.net.

Påmelding til kurset gjøres via DENNE LINKEN.

Besøk kursets eventside på Facebook