hits

Spilleplan Kim & Ola - Desember 2018

Jeg kan her bringe dere spilleplanen til duoen Kim & Ola for resten av 2018, det vil si desember måned.

På noen av jobbene har Kim med seg Bjørn Leren istedetfor Ola Kirkestuen, dette er merket i lista under:

14.desember: Jetta Kafeteria på Dovre(Bjørn Leren)
26.desember: Øytun i Heidal
27.desember: Fossheim i Lom(Bjørn Leren)
29.desember: Lesjaskog

For mer info, besøk Kim & Ola sin Facebook-side via denne linken

Spilleplan Gla'dansen Vingartun Grendehus 2018-19

Her kan jeg bringe deg spilleplanen for Gla'Dansen på Vingartun Grendehus på Vingnes ved Lillehammer for resten av 2018 og hele 2019.

Spilleplanen ser ut som følger, med forbehold om endringer:

2018:

23.nov.  Odd Arne Sørensen og Kåre.
14.des.  Wenche og gutta.

2019:

18.jan.   Svein Erik Smeby.
15.feb.   Løtengutta.
15.mars Grande's
12.april  Lothars
24.mai   Eldorado
14.juni   Karl Otto's
23.aug.  Jan og Bjørns duo fra Hedmarken 
20.sept. Stubbad'n
18.okt.   Swings 
22.nov.  Steinar Brænden
13.des.  Grande's

 

Lotte Riisholt - Det er livet

Danske Lotte Riisholt, min egen store favorittsangerinne innen den danske dansebandgenren, er igjen ute med nytt album, denne gang med tittelen "Det er livet".


Lotte Riisholt har langt fartstid som artist, og selv så stiftet jeg først bekjentskap med henne da hun sang i dansebandet Da Capo på begynnelsen av 2000 tallet. Siden den gang har hun sendt meg mange sterke og gode plater, og jeg har bare blitt mer og mer fan av denne dama. Hun synger dansebandmusikk akkurat slik jeg synes dansebandmusikken skal være, nemlig i tradisjonell stil, mye uptempo låter, god dansetakt og vokal med "snert". Alt dette har Lotte Riisholt, og det er derfor jeg er så begeistret for denne flotte danske sangerinnen, som de siste årene har satset fullt som soloartist, noe som har vært riktig så vellykket på alle måter.

Lottes nye plate er som vanlig produsert hos hennes faste produsent i Sverige, nemlig Stefan Kardebratt, og det er nok også mye derfor at musikken hennes bærer så tydelig preg av svensk dansebandtradisjon. Plata inneholder totalt 15 spor, og her finner vi både coverlåter og nyskrevet materiale. Brorparten av låtene kommer også fra svenske låtskrivere, deriblant også fra produsent Kardebratt selv. Av coverlåtene vil jeg spesielt fremheve "Vejen hjem", som vi blant annet kjenner fra svenske Wizex, og en låt jeg skal omtale litt lenger ned i denne omtalen, nemlig "Så er den der".

Fra plata har jeg valgt ut følgende tre låter til ukens presentasjon:

Så er den der - Den allerede nevnte coverlåten som i Sverige er kjent under tittelen "Jag måste ge mig av", gjort av både Towa Carsson og Wizex, men som egentlig stammer fra USA under tittelen "Gotta travel on", innspilt med blant andre Bobby Bare. Dette er en uptempo og utrolig fengende og frisk bugg- og swinglåt. Den danske teksten på denne versjonen er skrevet av Robert Arnold mens Lotte selv har lagt til et ekstra vers.

Her ude på landet - Her senker vi tempoet noen hakk og lytter til en fin og litt countryinspirert danselåt i middels tempo som er signert Stefan Kardebratt, Ulf Georgsson og Lotte selv. Også et av mine favorittspor på plata.

Så'n en dag sku' man blive hjemme -  Her får vi en ganske uptempo låt igjen som falt veldig godt i smak hos meg ved første gjennomlytting. Dette er en tradisjonell, "svensktopp-inspirert" låt som er skrevet av Jesper Christoffersen og Lotte Riisholt.

Her er det mye bra å plukke i, så det var ikke lett å bare velge tre låter til denne presentasjonen. Lotte har nok en gang  truffet innertier med låtvalget på plata, og med en superdyktig produsent i studio og en helproff sangartist ved mikrofonen, så blir det bare superlativer å komme med rundt denne produksjonen. Lotte gjør alt helt etter boka, ihvertfall etter "min" bok, det samme gjør Stefan Kardebratt, og dermed blir det toppscore fra meg og For Swingende med en skinnende blank 6'er på terningen. Dette er både dansbart og hørbart og en fryd å låne øre til. Du har nok engang bestått "prøven", Lotte, du er bare best! Plata kan forøvrig avspilles på Spotify, om du vil høre den i sin helhet.

Besøk Lotte Riisholt sin hjemmeside

Spilleliste uke 45 - 2018

Her er spillelisten fra For Swingende for uke 45 inkludert lista for Jukebox på Radio Toten og Radio Øst. Nederst i saken kan du også lytte til programmene.

1.  DOODLE BUGS - Hemnesværing
2.  MATZ BLADHS  Ängel
3.  INGEMARS - Vil du gjæra mæ gla
4.  RUNE RUDBERG BAND - Fine du
5.  PEGASUS - Se meg, la meg
6.  ARNE KOLSRUD OVEREN - Lottomillionær
7.  LOTTE RIISHOLT - Så er den der
8.  LOTTE RIISHOLT - Her ude på landet
9.  LOTTE RIISHOLT - Så'n en dag sku' man blive hjemme
10.THOMAS SKISTAD  -Det gäller att ge
11.STREAPLERS - Hon har öppet mellan 5 & 5
12.FINN LUND - Det var en dejlig tid
13.INGEMARS - Bre dine vinger

JUKEBOX UKE 45:

1.  HOLMSVE - Sitter på en stein nedi fjæra
2.  ANNE NØRDSTI - Her vil sjela mi bo
3.  GREVINNEN & BARONEN - I wanne dance with somebody
4.  GREVINNEN & BARONEN - Born to boogie
5.  HEIDI BRISKODDEN BAND - Kjærlighet på internett
6.  HEIDI BRISKODDEN BAND - Gretne gamle gubber
7.  HENNING FRIES - Legg et stykke ved til på peisen
8.  HENNING FRIES - 1 millon eller 1 krone
9.  OLE IVARS - Har jeg sagt deg alt jeg ville si deg
10.HELGE STØHOLEN - Det er så herlig
11.HELGE NILSENS ORKESTER - Sea of heartbreak
12.HELGE NILSENS ORKESTER - Aldri andre enn deg
13.HILDE & GUTTA - Til en danseglad
14.HEROLD RASMUSSEN - Dina ögon svarar ja

HØR PROGRAMMENE VIA DISSE YOUTUBE-VIDEOENE:
 

Lytt til For Swingende og Jukebox for uke 46-2018

Via Youtube-videoene i denne saken kan du lytte til både For Swingende og Jukebox-sendingene for uke 46-2018.

For Swingende inneholder denne uka en platepresentasjon fra svenske Matz Bladhs i tillegg til et lengre intervju med den nye Ole Ivars-vokalisten, Espen Hagen Olsen, inkludert noen låter fra hele hans karriere fra 2002 og fram til i dag. Jeg byr også på en helt ny låt fra Totenbandet Roksvoll.

I Jukebox møter du blant andre Hilde Fjørtoft, Holmsve, Mr Ray og Håkon Banken.

 

 

UKENS PROGRAM UKE 46: Matz Bladhs og Espen Hagen Olsen i For Swingende

Reklame | Ginza

I ukens utgave av For Swingende får du blant annet presentert den flunkende nye plata til svenske Matz Bladhs i tillegg til at jeg også får besøk av den nye Ole Ivars-vokalisten, Espen Hagen Olsen i studio.

Matz Bladhs kom nylig ut med albumet "Här och nu" som er den første plata som utgis med Ole Hansen ved mikrofonen. Plata går i velkjent Matz Bladhs-stil med både nyskrevne låter og noen covers, og fra denne plata får du i ukens sending høre tre smakebiter.

Uka som gikk slo nyheten om at Tore Halvorsen gir seg i Ole Ivars ned som en skikkelig bombe i danseband-Norge, og det ble også klart at Tores etterfølger blir den tidligere Sogns-vokalisten Espen Hagen Olsen fra Moelv i Hedmark. I ukens program kommer Espen på besøk til meg for å oppsummere sin karriere gjennom de siste 16 år og i tillegg fortelle litt om hans tanker og ambisjoner for den ventende drømmejobben i Ole Ivars. Innimellom all praten får du også høre musikk fra hele Espens karriere, både fra debuten i Duo'Je, som soloartist og som frontfiguren i Sogns.

I nostalgihjørnet vårt plukker jeg denne uka fram en samle-LP fra talentkonkurransen "Stjerne 75" som gikk av stabelen på Momarkedet i 1975, og her får du høre to låter fra konkurransen, blant annet med hallingdølen Amund Granli.

Det blir også ny musikk fra Roksvoll og en ønskelåt fra PK & Dansefolket i ukens program.

FØRSTE RADIOSTASJON SOM SENDER UKENS PROGRAM ER RADIO RANA PÅ TIRSDAG 13.NOVEMBER KL.14, LYTT TIL NETTRADIO VIA DENNE LINKEN
Via denne linken finner du oversikten over de øvrige sendetidene til For Swingende på de ulike radiostasjonen

BESTILL PLATA FRA GINZA VIA DENNE LINKEN(TOLLFRITT INNTIL 350 NOK INKL FRAKT FOR NORSKE KUNDER)

Spilleplan for Bydansen Folkets Hus Moelv Nov-Des 2018

Bydansen på Folkets Hus i Moelv har snart lagt bak seg en ny høstsesong. Ikke så mange danser gjenstår før jul, men jeg kan likevel bringe deg lista over de fire dansene som gjenstår i 2018.

Følgende band og artister skal spille på Bydansen nå i november og starten av desember:

14.november: Steinar Brænden
21.november: Jans Duo
28.november: Vangsgutta
5.desember: Svein Erik Smeby

(Etter hva jeg kjenner til så varer dansene fra kl.19 til 22.)

Jeg skal prøve å få tak i lista for vårsesongen 2019 så fort den er klar, slik at jeg kan bringe dere den i sin helhet, noe jeg dessverre gikk glipp av for høstsesongen.

Lytt til For Swingendes Fredagsspesial for uke 45-2018

Jeg lanserte forrige uke et nytt nettbasert programtilbud fra For Swingende som jeg kalte "For Swingendes Fredagsspesial" og som kun vil bli å høre på YouTube. Nå kan jeg by deg på en ny episode av dette programmet.

For Swingendes Fredagsspesial er et 30 min program hvor jeg spiller dansebandmusikk fra hele Norden med litt småprat innimellom. Hver uke spiller jeg 8 utvalgte låter for deg i dette programmet som vil publiseres hver natt til fredag på YouTube med link her fra bloggen.

I ukens Fredagsspesial byr jeg på musikk fra blant andre Martinez, Duo'Je, Lotte Riisholt og Madde & Grabbarna. God fornøyelse(lytt via YouTube-videoen under):

 

 

Thomas Skistad - Håll om mig och älska mig

Thomas Skistad er en svensk trubadur og dansemusiker som spiller både kjente coverlåter og tradisjonell dansebandmusikk om hverandre. I 2017 kom han ut med albumet "Håll om mig och älska mig" som jeg har valgt å sette under lupen denne uka her.


Thomas Skistad er opprinnelig fra Åmotfors i Värmland, men han er for tiden bosatt på et sted som heter Älvkarleby og som ligger i Uppsala Län langs den svenske østkysten. Han har jobbet som trubadur i Gävledistriktet i cirka 10 år, men har som värmlänning også et hjerte som banker varmt for dansebandmusikken, noe som gjenspeiles ganske tydelig på hans seneste album som inneholder alt fra Jahn Teigen, Grymlings og Ted Gärdestad-låter til stoff fra Sven-Ingvars, Smokie og Elvis, pluss noen få litt mer tradisjonelle dansebandlåter igjen.

Plata inneholder totalt 15 spor og jeg kan nevne eksempler som "Cheerio"(Monroes), "The eyes of Jenny"(Herreys) og "Hello"(Lionel Richie). Selv har jeg derimot plukket ut følgende tre låter til ukens presentasjon:

Moody blue - Siden dette er min egen store favoritt fra Elvis Presley, så var denne et must å ha med i denne presentasjonen. Thomas Skistad er langt fra noen Elvis selv, men han gjør likevel en helt grei tolkning av låten, selv om kompet og lydbildet låter ganske syntetisk og metallisk.

Håll om mig och älska mig - Dette er en låt som ihvertfall jeg aldri har hørt tidligere, men jeg kan likevel ikke garantere at det er snakk om en originallåt, da jeg ikke har oversikt over hvem som er opphavsmenn. Låten er uansett en litt popduftende låt med et moderne preg, og litt fyldigere og ekte lydbilde enn hva tilfellet var på den forrige låten. Låten går forøvrig i middels tempo for dere som er opptatt av dansetakten.

Mitt bästa för dig - Dette var en stor hit med det svenske bandet Grymlings på begynnelsen av 90 tallet. Her har Thomas gjort en ganske ålreit tolkning av låten, som jeg tror mange av dere vil dra kjensel på når dere får høre den. Også denne låten vil jeg si vi kan plassere under kategorien "middels tempo".

Thomas Skistad gjør en grei jobb på denne plata, selv om det ikke er en produksjon som plasserer seg i toppskiktet kvalitetmessig, men den duger til sitt bruk og har mange gode og varierte låter. Og låtvalget er kanskje det som er aller best med denne plata, for her spenner det fra 80 talls popballader til rock'n roll og svenske slagere. Vokalmessig gjør han en helt grei jobb, og teknisk kunne man kanskje gjort litt mer utav det. Terningmessig velger jeg å tildele plata en hederlig 4'er, og da føler jeg at jeg har vært snill, men føler likevel at han har fortjent såpass når man ser på helheten og sammenfatter alle momenter, slik som låtvalg, dansetakt, vokalprestasjon og teknisk og musikalsk kvalitet. Vil du gjøre deg opp din egen mening så kan du lytte til hele plata på Spotify, om du søker den opp der.

Besøk Thomas Skistad sin hjemmeside
 

Spilleliste uke 44 - 2018

Her er spillelisten for uke 44 inkludert lista for Jukebox på Radio Toten og Radio Øst.

1.  Scandinavia - Hei gamle venn
2.  Flamingokvintetten - Guitar boogie
3.  Tony Strandberg - Familjelycka,
4.  Kathe Sunde - Orda mor mi sa
5.  Audiens - Oklahoma
6.  Audiens - Dear one
7.  Pegasus - Fra Gran til Helle
8.  Thomas Skistad - Moody blue
9.  Thomas Skistad - Håll om mig och älska mig
10.Thomas Skistad - Mitt bästa för dig
11. Something New - Det var den tida
12 .Mix - En sang om gammeltia
13. Bjarne Lundqvist - Ditt hjärtas egen minneslund

JUKEBOX UKE 44:

1.  Hans Petters - Et lokkende blikk
2.  Hans Petters - Verdens vakreste ord
3.  Heidi Elstad & Steinars - If I said you have a beautiful body
4.  Heidi Elstad & Steinars - Spela sin sång
5.  Roulette - Mitt barndomsparadis
6.  Roulette - Danse i måneskinn
7.  Heaven Duo - For alltid
8.  Heaven Duo - Every little thing
9.  Harlekin - I andre rekke
10.Harlekin - Gi mæ fri
11.Hanne Mette Gunnarsrud - Aldri glemmer jeg deg
12.Hanne Mette Gunnarsrud - Konge, prins eller ridder
13.Gøran & The Debitors - 73' Transit
14.Gøran & The Debitors - Prøver å tenke på Elvis
15.Ole Ivars - Kjærlighetsgudinna

For Swingende-Toppen(Avstemming) November 2018

Slik avgir du stemme på For Swingende-Toppen:

Klikk deg inn på stemmeskjemaet VIA DENNE LINKEN(TRYKK PÅ DEN BLÅ TEKSTEN) og fyll ut alle feltene. Les instruksene på siden nøye slik at stemmen din blir godkjent.

Siste frist for å avgi stemme er lørdag 1.desember kl.17.

Her følger låtene du kan stemme på denne måneden:

1. ARNE KOLSRUD OVEREN - Lottomillionær
2. PEGASUS - Se meg, la meg
3. RUNE RUDBERG BAND - Fine du
4. INGEMARS - Vil du gjæra mæ gla
5. MATZ BLADHS - Ängel
6. THOMAS SKISTAD - Det gäller att ge
7. STREAPLERS - Hon har öppet mellan 5 & 5
8. FINN LUND - Det var en dejlig tid

VIA VIDEOEN UNDER KAN DU HØRE ALLE LÅTENE FØR DU STEMMER.


(NB: STEMMER KAN IKKE AVGIS I KOMMENTARFELTET!)

 

For Swingende-Toppen(Resultat) Oktober 2018

For Swingende-Toppen for oktober ble vunnet av Arne Kolsrud Overen med låten "Lottomillionær". Her følger hele resultatlista:

1 ( 2 ) ARNE KOLSRUD OVEREN - Lottomillionær - 32,5% av stemmene​ (1 mnd)
2 ( 1 ) PEGASUS - Se meg, la meg - 26% av stemmene (2 mnd)
3 ( 3 ) RUNE RUDBERG BAND - Fine du - 17% av stemmene (3 mnd)
4 ( 4 ) INGEMARS - Vil du gjæra mæ gla - 10,5% av stemmene (16 mnd)​
5 (NY)MATZ BLADHS - Ängel - 4,5% av stemmene
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
6 (NY)TOMGANG - 124 Benz - 4% av stemmene
7 (NY)LENE HOLME - Min kloge hund - 3,5% av stemmene 
8 ( 5 ) NINNAS - Hur ska man våga tro - 2% av stemmene (1 mnd)

VINNER AV EN CD-PREMIE BLE RUNA HELÈN DAA-PETTERSEN FRA SKARNES.
 

Stem fram lista for november via denne linken(Trykk på den blå teksten)

Ole Ivars bytter vokalist

Ole Ivars har i dag sluppet en skikkelig bombe. Tore Halvorsen har nemlig bestemt seg for å slutte som vokalist og inn som ny, fast vokalist får de fjorårets vikar Espen Hagen Olsen.Espen har tidligere fartstid fra både Duo'Je og Sogns, og ble også godt mottatt da han vikarierte for Tore sommeren 2017. Jeg velger å sitere innlegget som Ole Ivars har lagt ut på sin Facebook-side ang vokalistbyttet:

"Hei, kjære Ole Ivars-venner! Vi har sluppet en "bombe" i dag, og mener at vi må fortelle dere fort hva som skjer framover. NTB har i dag kommet med nyheten om at Tore Halvorsen slutter som vokalist i bandet vårt etter 30 år. Han blir med resten av 2018 og er således med i Letohallen på Juledansegallaen den 17. november, og på konserten på Musikkflekken den 24. november. De to konsertene i Råholt kirke, mandag den 10. desember, blir de siste som Tore er med på etter alle disse år. I Råholt kirke har vi til og med 15 års jubileum for Førjulskonserter. Dette er imidlertid ingen avslutning for Ole Ivars sin del. Vi hadde med den meget dyktige vokalisten Espen Hagen Olsen, som vikar i seks uker i fjor, og han gjorde en aldeles glimrende jobb. Vi har vært så heldige å få med oss Espen som fast vokalist fra 2019. Hans første opptreden som fast ansatt, blir på Scandic Parken Hotel i Ålesund, lørdag den 9. februar. Da starter vi på nok et jubileumsår, siden bandet Ole Ivars fyller 55 år! Vi lover også at det kommer nye sanger med den nye vokalisten! Bussen ruller videre, Tore sier takk for seg, og vi andre sier takk til ham. Det har vært ei morsom reise. Vi ønsker imidlertid Espen hjertelig velkommen."

Jeg håper å kunne få med Espen på en prat på radioen her i For Swingende i løpet av vinteren, og høre hva han selv har å si om denne store oppgaven som nå ligger foran ham.

Lytt til For Swingende og Jukebox for uke 45-2018

Via Youtube-videoene i denne saken kan du lytte til både For Swingende og Jukebox-sendingene for uke 45-2018.

For Swingende inneholder denne uka en platepresentasjon fra danske Lotte Riisholt i tillegg til For Swingende-Toppen for oktober måned og tre nye utfordrermelodier til lista for november.
(NB: Lista vil bli stembar fra sent mandag kveld den 5.november).

I Jukebox møter du blant andre Grevinnen & Baronen, Heidi Briskodden Band, Henning Fries og Helge Støholen.

 

UKENS PROGRAM UKE 45: Lotte Riisholt og FS-Toppen i For Swingende

I ukens utgave av For Swingende får du presentert den nye plata til danske Lotte Riisholt i tillegg til For Swingende-Toppen for oktober måned.

Lotte Riisholt er i disse dager aktuell med albumet "Det er livet" som er ei veldig sterk og god plate i tradisjonell dansktop/dansebandstil. Plata inneholder totalt 15 låter, både nyskrevne låter og covers, og fra denne får du i ukens sending høre tre smakebiter.

For Swingende-Toppen for oktober er også klar nå og i ukens program får du høre hvilke fem låter som har gått videre samt tre nye utfordrere til lista for november. Utfordrermelodiene kommer denne gangen fra Thomas Skistad, Streaplers og Finn Lund.

FØRSTE RADIOSTASJON SOM SENDER UKENS PROGRAM ER RADIO RANA PÅ TIRSDAG 6.NOVEMBER KL.14, LYTT TIL NETTRADIO VIA DENNE LINKEN
Via denne linken finner du oversikten over de øvrige sendetidene til For Swingende på de ulike radiostasjonene

Besøk Lotte Riisholt sin hjemmeside

Test av nytt programtilbud fra For Swingende

Jeg har i natt lansert et nytt programtilbud fra For Swingende som kun vil bli å høre på YouTube og som har fått tittelen "For Swingendes Fredagsspesial".

Dette er et ca 30 min langt program hvor jeg spiller nordisk dansebandmusikk med litt småprat innimellom, rett og slett en miniutgave av For Swingende og som jeg satser på å publisere på fredagskvelder. Det første programmet, som er en ren testutgave, ligger allerede ute på YouTube, og kan lyttes til via YouTube-videoen nederst i denne saken. Lyden er dessverre litt dårligere enn normalt på denne prøveutgaven, men dette lover jeg å rette på til neste fredag da jeg planlegger å legge ut et nytt program i samme serie.

Dette er et ekstratilbud fra For Swingende-redaksjonen og vil som sagt kun bli å høre på YouTube, altså på ingen ordinære radiostasjoner. Ønsker du å få med deg alt jeg publiserer på YouTube så kan det lønne seg å abonnere på min konto på YouTube, slik at du får varsel hver gang jeg publiserer et nytt program eller et nytt innslag.

Lytt til prøveutgaven av For Swingendes Fredagsspesial her:

 

Foreløpig artistprogram for Dansefestivalen i Sel 2019

Sommeren kan virke fjern for mange av oss i disse novemberdager, men egentlig går det fort til det atter blir lyst, varmt og festivaltid igjen. Derfor fikk jeg i dag lyst til å fortelle deg om noen av artistene som kommer til Dansefestivalen i Sel sommeren 2019.

Ikke alle artistene er klare ennå, men den foreløpige artistmenyen ser ut som følger:

RUNE RUDBERG BAND
REIDAR LARSEN
LASSE STEFANZ
INGEMARS
CONTRAZT 
ANNE NØRDSTI
VØMMØLGUTAN
STEINAR ENGELBREKTSON
DÆNSEBÆNDET

BJØRNS ORKESTER
LASSE JOHANSEN
HANNE METTE BAND
P.A.RØSTADS ORKESTER
LENDMENN
HOLMSVE

STORYTELLERS
KAI ROBERT

Festivalen for 2019 går av stabelen fra 9. til 14.juli og ytterligere info finner du på www.dansefestivalen.no. Som vanlig legger arrangørene opp til "råte løyle", så det er bare å sette kryss i kalenderen først som sist.

Ny studioløsning hos For Swingende

Siden studiolokalene som undertegnede har benyttet til radiointervjuer siden 2008 nå er blitt solgt, så har jeg nå etablert en ny og beklageligvs mye mindre studioløsning i min egen hage.

De som har vært på studiobesøk hos For Swingende de siste ti årene har hittil blitt møtt i ei trivelig loftstue med god plass til både gjester og instrumenter de gangene noen har ønsket å spille live på radioen. Nå har jeg derimot vært nødt til å flytte min intervjuvirksomhet til et annet og mye mindre lokale på samme eiendom hvor jeg maksimalt kan ta imot to gjester av gangen i tillegg til meg selv. Det vil fortsatt være mulig å gjøre sangopptak live, men pga begrenset med plass så må jeg begrense det til at vedkommende har med seg gitar og komper seg selv akustisk på den. Intervjuer over Messenger/Skype vil forhåpentligvis kunne gjennomføres som før, men jeg får pr i dag ikke gjort flere slike opptak før jeg får på plass en mikser til bruk for dette, så det kan ta noen dager eller i verste fall et par uker før jeg har mulighet til å starte opp med Messenger-opptak igjen.

Er det flere enn to personer som ønsker å komme på besøk, så har jeg imidlertid blitt lovt tilgang til ei loftstue i en privatbolig i Rudsbygd mellom Lillehammer og Follebu. Dette er cirka 4-5 mil lenger nord enn der jeg holder til vanligvis. Dere som ønsker å komme på besøk i studiobua mi her i Redalen finner denne på samme adresse som før, nemlig Øvermoen 8B, 2836 Biri.

For avtale av intervju ta kontakt med e-post til forswingende@online.no og opptak må fortrinnsvis gjøres på ettermiddag- og kveldstid.

(På bildene ser dere studiobua mi både utvendig og innvendig. Her ønskes dere velkommen under mottoet "Der det er hjerterom er det husrom"..).

Bjarnez tar pause

Det svenske dansebandet Bjarnez fra Brålanda har bestemt seg for å legge bandet på is og ta en pause på ubestemt tid.

Bjarnez er et forholdsvis ungt danseband hvor de fleste medlemmene er i 20 åra, mens eldstemann er 32. Bandet er nok ikke så godt kjent her i Norge, og såvidt meg bekjent har de heller ikke utgitt noen plate. Bandet sier til Får Jag Lov sin nettside at utviklingen til bandet har gått fortere enn medlemmene selv har klart å følge med og at de ikke har kapasitet til å yte all tiden og all jobben som kreves for å holde bandet gående. Men, de poengterer at det er snakk om en pause og ikke en slutt.

Les mer på FJL.se