Larz-Kristerz slipper nytt album

Reklame | Ginza

Den 1.juni slippes et nytt album fra Älvdalens store helter, nemlig Larz-Kristerz, som fikk sitt store gjennombrudd i Dansbandskampen i 2008. 

Den nye plata vil få tittelen “Det går bra nu” og her vil vi finne musikk fra låtskrivere som Sören “Sulo” Karlsson, Peter LeMarc og Eva Eastwood i tillegg til noen låter som bandets egne medlemmer har skrevet. Her vil man kunne få assosiasjoner til såvel Gunnar Wiklund som Bo Kaspers, og med produsenten og låtskriveren Sören “Sulo” Karlsson med på laget så har bandet forfinet sitt uttrykk og det låter Larz-Kristerz av det hele, enten det gjelder rock’n roll, country eller ballader. (Dette er ikke mine ord, men plateselskapets beskrivelse av plata innen den slippes for allmennheten.) Det må også tilføyes at på plata så medvirker også Idde Schultz(hun som sang “Fiskarna i haven”) på en duett.

Forøvrig så er Larz-Kristerz som en eneste stor suksesshistorie å regne, og de har både solgt til platina flere ganger, de har funnet flere Guldklaver og èn Grammis, samt vært nominert til Grammisgalan hele fem ganger. Og alt dette kun på 10 år, selv om de også hadde en karriere før Dansbandskampen, uten at de på den tiden var å regne som et skikkelig “navn” innen dansebandbransjen.

Det bør også nevnes at det kommende albumet vil gis ut både som CD og som vinyl.

BESTILL PLATA PÅ CD FRA GINZA VIA DENNE LINKEN
BESTILL PLATA PÅ VINYL FRA GINZA VIA DENNE LINKEN(TOLLFRITT INNTIL 350 NOK INKL FRAKT FOR NORSKE KUNDER)

Besøk Larz-Kristerz sin hjemmeside

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg