Ny studioløsning hos For Swingende

De som har vært på studiobesøk hos For Swingende de siste ti årene har hittil blitt møtt i ei trivelig loftstue med god plass til både gjester og instrumenter de gangene noen har ønsket å spille live på radioen. Nå har jeg derimot vært nødt til å flytte min intervjuvirksomhet til et annet og mye mindre lokale på samme eiendom hvor jeg maksimalt kan ta imot to gjester av gangen i tillegg til meg selv. Det vil fortsatt være mulig å gjøre sangopptak live, men pga begrenset med plass så må jeg begrense det til at vedkommende har med seg gitar og komper seg selv akustisk på den. Intervjuer over Messenger/Skype vil forhåpentligvis kunne gjennomføres som før, men jeg får pr i dag ikke gjort flere slike opptak før jeg får på plass en mikser til bruk for dette, så det kan ta noen dager eller i verste fall et par uker før jeg har mulighet til å starte opp med Messenger-opptak igjen.

Er det flere enn to personer som ønsker å komme på besøk, så har jeg imidlertid blitt lovt tilgang til ei loftstue i en privatbolig i Rudsbygd mellom Lillehammer og Follebu. Dette er cirka 4-5 mil lenger nord enn der jeg holder til vanligvis. Dere som ønsker å komme på besøk i studiobua mi her i Redalen finner denne på samme adresse som før, nemlig Øvermoen 8B, 2836 Biri.

For avtale av intervju ta kontakt med e-post til [email protected] og opptak må fortrinnsvis gjøres på ettermiddag- og kveldstid.

(På bildene ser dere studiobua mi både utvendig og innvendig. Her ønskes dere velkommen under mottoet “Der det er hjerterom er det husrom”..).

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg