Dansegalla i Bjerkreimshallen

Det har vært stille med dansegalla-omtaler her på nettsiden min i sommer, men nå står snart en ny dansegalla-sesong for døra, og da skal jeg også begynne å omtale noen av høstens gallaer i tida som kommer. Først ut er Bjerkreimshallen i Rogaland hvor Hanne Mette Band og lokale Jet Set setter hverandre i “stevne” på hver sin scenehalvdel den 31.august.

Gallaen starter opp klokka 19:30 på kvelden, det er ihvertfall da man åpner dørene, og det hele avsluttes klokka 01. Og hallen er flunkende ny, så her er alt av topp moderne standard.

Billettene koster kr. 350,- pr stk og for bobilparkering koster det kr. 200,- for ett døgn og kr. 400,- for to døgn. Alle typer billetter kan kjøpes hos Tikkio.com via direkte linken under.

Hva musikken angår, så er jo Hanne Mette Band velkjente for de fleste, mens Jet Set er et band som er noe mer moderne i formen og som spiller litt annen type dansemusikk enn den tradisjonelle dansebandstilen. Jet Set mistet dessverre ene medlemmet sitt, Arne Reinertsen, i en tragisk dykkeulykke tidligere i sommer, men etter hva jeg har forstått så ønsker de gjenværende medlemmene å drive bandet videre i Arnes ånd.

Ønsker man å reservere bord, så kan dette gjøres på tlf. 932 57344. På samme nummer kan man også få nærmere opplysninger om bobilparkering osv.

Aldersgrensen er satt til 18 år og det er legitimasjonsplikt.

Bjerkreimshallen finner du forøvrig på adressen Vikesågata 60, 4389 Vikeså.

Les mer på gallaens eventside på Facebook
KJØP BILLETTER FRA TIKKIO.COM VIA DENNE LINKEN

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *