Dansegalla i Hornindal

Categories Dansegalla

Helga den 23. og 24.august blir det stor dansegalla i Hornindalshallen med fire anerkjente danseband på scenen.

Gallaen blir avviklet i Hornindalshallen, men på dagtid lørdag blir det også musikk i et showtelt midt i sentrum av Hornindal. Det blir dans i hallen både fredag og lørdag kveld, og på fredagen spiller Dænsebændet og Steinar Engelbrektson, mens på lørdagen kommer Holidays fra Sverige og Ingemars. Ingen tvil om at arrangøren her satser på sikre kort hva publikumsoppslutning gjelder.

Billettene koster kr. 650,- for helgepass som gjelder både fredag og lørdag, billettpriser for en og en dag har jeg dessverre ikke klart å oppspore info om på nettet. Helgepassene kan ihvertfall kjøpes via Tikkio sin nettside, som du finner link til nederst i denne saken.

Spilletidene er forøvrig fra klokka 20:30 og helt til klokka 02:30 på natta, så dette er ingenting for utpregede A-mennesker – og spilletidene er de samme både fredag og lørdag.

Det blir også muligheter for parkering av både campigvogn og bobil, dette koster kr. 150,- pr natt uten strøm og kr. 200,- med strøm. Bestilling av dette må gjøres på tlf. 949 82083.

Billetter til dansen kan i tillegg til hos Tikkio også kjøpes via tlf. 57879530.

Besøk gallaens eventside på Facebook via denne linken
KJØP BILLETTER FRA TIKKIO VIA DENNE LINKEN

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *