Dansegalla i Letohallen

Lørdag 9.mars er det klart for vårens dansegalla i Letohallen på Dal på Romerike. På scenen møter vi norske Christiania med Kjetil Nordfjeld i spissen sammen med de skånske publikumsmagnetene Lasse Stefanz.

Gallaen starter klokka 19 på kvelden og avsluttes klokka 01:30. Billettene koster kr. 480,- inkl avgift og kan bestilles hos Ticketmaster via linken nederst i denne saken.

Christiania er et band som er lite benyttet på dansegalla de siste årene, men det er desto større grunn til å få med seg denne rutinerte gjengen med en av landets fremste låtmakere på dansebandfronten i fronten. Kjetil Nordfjeld har en rekke sterke låter på samvittigheten og har også fartstid fra bandet Scandinavia tilbake til 90 tallet.

Lasse Stefanz gjør fortsatt suksess over hele Norden og har et stort og trofast publkum som følger dem land og strand rundt. Og nettopp derfor kan det vært lurt å være tidlig ute med å skaffe billetter.

Letohallen finner du forøvrig langs E6 mellom Eidsvoll og Jessheim, eller nærmere bestemt på adressen Kolonivegen 43, 2072 Dal.

KJØP BILLETTER FRA TICKETMASTER VIA DENNE LINKEN
Besøk gallaens eventside på Facebook

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg