Dansegalla i Lindesneshallen

Lørdag den 27.april er det klart for dansegalla i Lindesneshallen, lengst sør i landet vårt, med Rune Rudberg Band og Anne Nørdsti på scenen.

Dette er en oppfølger av gallaen fra 2016, som blir beskrevet som et vellykket arrangement, da de samme artistene stod på scenen.

Det hele starter opp klokka 20 på kvelden og avsluttes klokka 02 på natta. Billettene koster kr. 350,- ved forhåndskjøp og
kr. 400,-
i døra. Forhåndssalg foregår både fra nett-tjenesten Tikkio eller via lokale utsalgssteder som Circle K i Lyngdal, Coop Prix Lindesnes, Matkroken Ulvegjelet i Mandal og YX 7Eleven på Rosseland.

Det blir også mulighet for bobil- og campingvogn-parkering på stedet med tilgang til toaletter cirka 200 meter fra hallen.

Det må også nevnes at på fredagen i forkant blir det musikk med en artist som heter Roy Jansen på området rundt campingen og parkeringen. Denne kvelden koster det kr. 150,- for å ta del i underholdningen.

Ønsker du ytterligere info om gallaen så kan du kontakte enten Tor-Sverre Holmesland på tlf. 928 20501 eller Unni Holmesland Tveite på tlf. 915 40684.

Lindesneshallen finner du forøvrig på adressen Nyplass Vigeland, 4520 Lindesnes.

BESTILL BILLETTER FRA TIKKIO VIA DENNE DIREKTELINKEN
Besøk gallaens eventside på Facebook via denne linken

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *