Dansegallacruise mellom Oslo-København

Categories Dansegalla

Fra 18. til 20.oktober blir det dansegallacruise ombord på DFDS sin båt Crown Seaways mellom Oslo og København med Contrazt og Ingemars på scenen.

Kanskje ikke noe spesielt vågalt eller kreativt valg av artister, om dere spør meg, men man er ihvertfall sikret musikk som alle vet hva innebærer når disse to publikumsmagnetene setter hverandre i stevne på samme scene. Det hele starter opp på utreisekvelden fredag 18.november med dans til begge band på ferden ut Oslofjorden og videre sørover mot Kattegat.Det samme gjentas på hjemveien lørdag kveld, og publikum får hele 7 timer til rådighet i den danske hovedstaden på dagtid lørdag.

Det anbefales også fra arrangøren å bestille måltider på forhånd, og ved å kjøpe en rabattert måltidspakke så sparer man 149 kroner sammenlignet med ordinær pris.

Turen koster fra kr. 1022,- og oppover pr person, men det er flere allternativer å velge mellom her som inkluderer ulike ting og tang, så dette kan dere lese mer om på DFDS sin nettside via linken under, hvor du også kan gjøre din bestilling.

Besøk arrangementetes eventside på Facebook via denne linken
Bestill billetter og reise hos DFDS via denne linken

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *