UKENS PROGRAM UKE 12: Donnez, Kjell Bekkelund og Aristokarane i For Swingende

I ukens utgave av For Swingende får du blant annet presentert den flunkende nye plata til svenske Donnez i tillegg til intervjuer og musikk med både Kjell Bekkelund i Kjells Single Action og Kjell Kallestad i Aristokarane.

Donnez slapp nylig albumet “Med värme och iskall champagne” som består av et knippe sterke og høyst dansbare låter i velkjent Donnez-stil. Fra denne plata får du i ukens sending høre tre smakebiter.

Kjell Bekkelund er en garvet sanger og musiker fra Romerike, blant annet kjent fra bandet Foremen, og pr i dag driver han det hobbybaserte enmannsorkesteret Kjells Single Action. I ukens program tar jeg en prat med Kjell om hans karriere både før og nå, i tillegg til to låter fra hans seneste demo-CD.

Kjell Kallestad stod i en årrekke bakom Sotrabandet Aristocats. Siden 2016 har han drevet med litt soloprosjekter, men har nå nylig samlet igjen “gamlegutta” fra Aristocats og dannet kvartetten Aristokarane. I ukens sending forteller Kjell litt om den nye konstellasjonen og om planene framover.

I tillegg byr jeg også på ny musikk fra Harlekin og Casanovas, mens vi i nostalgihjørnet vårt møter det svenske dansebandet Christie og hører to låter som de spilte inn i 1992.

FØRSTE RADIOSTASJON SOM SENDER UKENS PROGRAM ER RADIO TOTEN PÅ TIRSDAG 17.MARS KL.20
Via denne linken finner du oversikten over de øvrige sendetidene til For Swingende på de ulike radiostasjonene

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg