UKENS PROGRAM UKE 12: Donnez, Kjell Bekkelund og Aristokarane i For Swingende

I ukens utgave av For Swingende får du blant annet presentert den flunkende nye plata til svenske Donnez i tillegg til intervjuer og musikk med både Kjell Bekkelund i Kjells Single Action og Kjell Kallestad i Aristokarane.

Donnez slapp nylig albumet “Med värme och iskall champagne” som består av et knippe sterke og høyst dansbare låter i velkjent Donnez-stil. Fra denne plata får du i ukens sending høre tre smakebiter.

Kjell Bekkelund er en garvet sanger og musiker fra Romerike, blant annet kjent fra bandet Foremen, og pr i dag driver han det hobbybaserte enmannsorkesteret Kjells Single Action. I ukens program tar jeg en prat med Kjell om hans karriere både før og nå, i tillegg til to låter fra hans seneste demo-CD.

Kjell Kallestad stod i en årrekke bakom Sotrabandet Aristocats. Siden 2016 har han drevet med litt soloprosjekter, men har nå nylig samlet igjen “gamlegutta” fra Aristocats og dannet kvartetten Aristokarane. I ukens sending forteller Kjell litt om den nye konstellasjonen og om planene framover.

I tillegg byr jeg også på ny musikk fra Harlekin og Casanovas, mens vi i nostalgihjørnet vårt møter det svenske dansebandet Christie og hører to låter som de spilte inn i 1992.

FØRSTE RADIOSTASJON SOM SENDER UKENS PROGRAM ER RADIO TOTEN PÅ TIRSDAG 17.MARS KL.20
Via denne linken finner du oversikten over de øvrige sendetidene til For Swingende på de ulike radiostasjonene

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *