UKENS PROGRAM UKE 16: The Mule Skinner Band og Rune Osmundsen i For Swingende

I ukens utgave av For Swingende får du blant annet presentert den nye plata til The Mule Skinner Band i tillegg til et intervju og en låt med hobbymusikeren Rune Osmundsen fra Sørlandet.

The Mule Skinner Band er et svensk rock’n roll band hvor fire av fem medlemmer stammer fra de eldre utgavene av dansebandet Streaplers. Nå er de ute med albumet “På begäran” hvor de har spilt inn en rekke kjente rock’n roll hits og noen litt mindre kjenter låter i både engelsk og svensk språkdrakt. Fra denne plata får du i ukens sending høre tre smakebiter.

Jeg byr også på et intervju med Rune Osmundsen fra Froland på Sørlandet, som er hobbymusiker og som nylig spilte inn over 3000 kroner til sykehjemmet i Froland via en direktesendt videokonsert på Facebook. Dette skal vi prate mer om i ukens sending, i tillegg til at Rune også skal synge en medley over en del låter fra dansebandet Frolandsswingen som var et suksessrikt band fra hans trakter på 80 tallet.

I tillegg blir det ny musikk fra Towe Widerberg, Grete Bogen, Lasse Sigfridsson, Tommys og Henning Vad, og i nostalgihjørnet vårt møter vi det svenske dansebandet Juni-71 og hører to låter som de spilte inn på 90 tallet.

FØRSTE RADIOSTASJON SOM SENDER UKENS PROGRAM ER RADIO TOTEN PÅ TIRSDAG 14.APRIL KL.20
Via denne linken finner du oversikten over de øvrige sendetidene til For Swingende på de ulike radiostasjonene

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg