UKENS PROGRAM UKE 17: Stefan Hjert og Mathias Kalvatsvik i For Swingende

I ukens utgave av For Swingende får du blant annet presentert den nye plata til svenske Stefan Hjert i tillegg til et intervju og en ny sololåt med Mathias Kalvatsvik, kjent fra Bjørns orkester.

Stefan Hjert, som kommer fra Grums i Värmland, har nylig sluppet albumet “Allt eller inget”, der han har samlet et knippe nyskrevne låter i en blanding av rock, visepop og dansebandstil. Fra denne plata får du i ukens sending høre tre smakebiter.

Mathias Kalvatsvik fra Bjørns orkester gir i disse dager ut sin første solosingel, som er en instrumental versjon av den kjente kristne sangen “Jag har hört om en stad”. I ukens sending får du høre låten og jeg tar også en prat med Mathias over Messenger om dette nye sideprosjektet han har gående ved siden av sin faste jobb i Bjørns orkester.

Jeg byr også på ny musikk fra Skåningarna, Streaplers, Peter Terpager, Lisbet Jagedal og Eirik Johansen, i tillegg til et nostalgihjørne hvor vi denne uka møter det svenske dansebandet Bosses og hører to låter som de spilte inn på 70 tallet.

FØRSTE RADIOSTASJON SOM SENDER UKENS PROGRAM ER RADIO TOTEN PÅ TIRSDAG 21.APRIL KL.20
Via denne linken finner du oversikten over de øvrige sendetidene til For Swingende på de ulike radiostasjonene

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg