UKENS PROGRAM UKE 16: Bo & Matz og Hilde Fjørtoft i For Swingende

I ukens utgave av For Swingende får du blant annet presentert den seneste plata til den svenske duoen Bo & Matz, som her er forsterket med et helt ensemble, i tillegg til et intervju og en ny låt fra Hilde Fjørtoft.

Bo & Matz har i en årrekke stått bak en årlig allsang-foreteelse i Falkenberg i Sverige som kalles “På Vallarna”. Fra dette konseptet har de gitt ut flere plater tidligere, men denne gangen har de fått med seg hele det øvrige ensemblet de pleier å ha med seg på allsangen til å medvirke på plata også, noe som blant annet har resultert i flere sangnumre med kvinnelig vokal. Plata bærer tittelen “På Vallarna 5”, og fra denne får du i ukens sending høre tre smakebiter.

Hilde Fjørtoft sin nye plate ble presentert med tre låter her i For Swingende for noen få uker siden, og i ukens sending skal vi ta en prat med Hilde selv over Messenger og høre ytterligere en låt fra hennes nye plate.

For lytterne av Radio Toten så byr jeg også på et innslag vedrørende en workshop i swing og linedance på Biri i begynnelsen av mai.

I tillegg blir det ny musikk fra Steinar Engelbrektsson og danske Terkel Arrildt, og i nostalgihjørnet vårt møter vi det svenske dansebandet Danzells og hører to låter som de spilte inn i 1996.

FØRSTE RADIOSTASJON SOM SENDER UKENS PROGRAM ER RADIO TOTEN PÅ TIRSDAG 16.APRIL KL.20, LYTT TIL NETTRADIO VIA DENNE LINKEN
Via denne linken finner du oversikten over de øvrige sendetidene til For Swingende på de ulike radiostasjonene

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg