Casanovas – Tänd ett ljus för alla dom

Svenske Casanovas med Henrik Sethsson i spissen har nylig sluppet en ny julesingel som er en sterk og alvorlig tekst bakt inn i et veldig fengende og hørbart arrangement og en popduftende, musikalsk innpakning.

“Tänd ett ljus för alla dom” heter låten og den er skrevet av Henrik Sethsson selv i samarbeid med Andreas Åhlin. Det er en balladepreget låt med innslag av både pop og dansebandstil, men riktignok dansebandstil av den mer moderne formen, og med appell til alle fra 20 til 60 år. Det viktigste med denne låten er egentlig å lytte til teksten og legge seg denne på minnet, selv om den også fint lar seg danse til.

Dette kommer forøvrig i kjølvannet av et usedvanlig suksessrikt år for gutta i Casanovas, hvor de både har vunnet Guldklaven for såvel Årets Album som Årets Band, i tillegg til at de også kan notere seg over 8 millioner streams på Spotify. Plateselskapet beskriver ellers Casanovas sin spillestil som en blanding av danseband og det de kaller crossoverpoprock. Bra låter det ihvertfall og det hele får du høre her i For Swingende i månedsskiftet november/desember.

Besøk Casanovas sin hjemmeside

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg