hits

Nytt album fra Bjørns orkester

Frænas store stoltheter på dansebandfronten, Bjørns orkester, er plateaktuelle igjen nå i sommer med albumet "I kanonform", som føyer seg fint inn i rekken av tidligere Bjørns-album, hvor fansen og publikum for akkurat det de forventer å få av ei ny Bjørns-plate.

På den nye plata har gutta i Bjørns samlet totalt 13 låter som i hovedsak er skrevet av bandets egne medlemmer og da først og fremst Mathias Kalvatsvik, samt to låter fra faren Bjørn, èn fra Frank Scott og en coverlåt fra trubadurlegenden Stein Ove Berg.

Det hele er produsert av ringreven Morten Nyhus, som riktignok har lagt ned ærverdige Gjøvik Lydstudio, men som fortsatt har et studio i Gjøvik hvor han produserer musikk. Her har Bjørns tilbragt en del timer nå på vårparten for å ferdigstille den nye utgivelsen som Tylden & Co ga ut på sin etikett nå den 23.juni.

Plata går som sagt i samme stil som de tidligere Bjørns-platene, etter at de la om fra mer gammeldanspreget musikk til ren dansebandstil igjen. Friske, glade og til dels humoristiske tekster med fengende melodier som skaper både danseglede og godt humør.

Her i For Swingende får du presentert plata på sensommeren, men vil du ikke vente så lenge med å høre den, så kan du selvsagt avlytte det hele på Spotify og lignende plattformer eller du kan kjøpe deg et fysisk eksemplar om du heller foretrekker det.

Besøk Bjørns orkester sin hjemmeside
Les mer om plata hos Tylden & Co
KJØP PLATA PÅ CD FRA CDON VIA DENNE LINKEN(SPONSET LINK)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar