hits

Line & Grabbarna tar timeout

Det svenske dansebandet Line & Grabbarna melder på Facebook at de har bestemt seg for å ta en lengre timeout pga sviktende helse hos vokalist Line Nilsson.

Line skriver på sin Facebook-side at hennes sviktende helse ikke er forenlig med turnèvirksomheten, og at det har vært både vemodig og tungt for henne å fatte denne beslutningen, siden dansebandlivet har vært en stor del av livet hennes i over ti år, men når alt kommer til alt så er det uansett helsen som må komme i første rekke. Men hun skriver også at man ikke vet hva som hender i framtiden, for en musiker er alltid en musiker. Hun synes også det har vært en stor ære å få synge og spille sammen med så dyktigere musikere og at de har hatt en flott reise og fått mange fine venner, noe som er en mektig følelse for henne. Bandet kommer til å savne sitt publikum, fortsetter Line, og vil takke arrangører, familiene og deres andre kolleger i bransjen, og ikke minst alle som har fulgt dem og støttet dem disse årene.

Jeg vil med dette få ønske både Line og bandet all lykke til videre, og ikke minst god bedring til Line i tiden som kommer!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar