hits

Foxie - Lite mera, lite bättre

Det svenske bandet Foxie er ute med singelen "Lite mera, lite bättre" i disse dager, en litt popduftende og ganske uptempo og veldig frisk danselåt.

Foxie frontes og driftes av Ida Sundelius, som tidligere sang i bandet Mingoes. I Foxie er Ida både vokalist, kapellmester og eier og hun har flere flotte meritter å se tilbake på, blant annet ble hun kåret til Årets Sångerska og fikk prisen Guldsladden i 2013. Da hun sang i Mingos så kom hun også på tredjeplass i Bingolottos Dansbandtävling i 2013. Med andre ord ei jente som har gjort seg bemerket i dansebandmiljøet, men som likevel de færreste nordmenn nok kjenner til.

Den nye singellåten er skrevet av Micael Hellberg som står bak både tekst og melodi og den er en låt som burde være perfekt for swing- og buggdanserne da den har forholdsvis raskt tempo og en takt som burde være topp å bugge til. Ida synger også veldig overbevisende å bra her, hun har ei klar og solid stemme med en fin, kvinnelig klang. Jeg har store forventninger til det som måtte komme videre av låter og evt album fra Foxie i tiden som kommer, for dette lover veldig bra! Ansvarlig utgiver av denne singelen er forøvrig Atenzia Records.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar