hits

Lene Holme - Jule-EP 2017

Den danske sangerinnen Lene Holme har for første gang i sin 18 år lange karriere spilt inn julemusikk, i form av en EP/maxisingel med fire fine julesanger med fengende melodier og dansbare takter.

Disse fire låtene er blitt produsert i Worm Studiet i Hjørring med Jørn Worm som tekniker. Med på plata medvirker også Per Musik på vokal(duetter med Lene), Jørgen Larsen på keyboard og kor, Bent Ove Sørensen på gitar og kor og Erik Ejstrup på bass og kor.

Følgende låter er med på denne EP'en:

Når lysene blir tændt - En forholdsvis rolig ballade med en iørefallende melodi og et litt countryduftende arrangement og lydbilde. Låten er skrevet av Jesper Christoffersen og Keld Heick.

En stille sang - En enda roligere ballade enn den forrige men like fin denne også. Her er både teksten og melodien skrevet av Peter Vesth.

En rigtig glædelig jul - Her får vi en mye mer uptempo låt igjen, swingende saker med perfekt dansetakt, og her har Lene også med seg Per Musik på duett og kor. Opphavsmann her er også Per Musik.

Skal vi klippe vore julehjerter sammen - En litt mer kjent låt som flere artister i Danmark har gjort tidligere, så det aner meg at dette er en litt mer tradisjonell dansk julesang enn de tre foregående, uten at jeg kjenner låtens historie noe mer utover at det er Bjarne Høyer og Erik Leth som er opphavsmenn. Dette er også en ganske uptempo og veldig frisk låt som også fint kan danses til. På denne låten medvirker også Per Musik på duett.

Veldig bra jule-EP fra Lene Holme dette, og samtlige låter satser jeg på å spille her i For Swingende både i førjulstida og i romjula, så følg med der dersom du ønsker å høre hvordan det hele låter.

Besøk Lene Holme sin hjemmeside

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar