hits

Wahlströms - Ingenting blir bättre

Svenske Wahlströms er ute med nok en singel i disse dager, den tredje i rekken som alle er forsmaker på et kommende album. Tittelen denne gangen er blitt "Ingenting blir bättre".

Dette er en skikkelig heftig og uptempo "modernbugg", som det kalles i Sverige, som er skrevet av Henrik Sethsson og Henric Axelsson. Henrik Sethsson har også vært produsent. Låten vitner om et Wahlströms som er friskere og mer opplagte enn noensinne, og sammenlignet med slik de låt under sin storhetstid på tidlig 2000-tall, så syns jeg de låter nesten enda bedre enn de gjorde den gangen. Daniel Wahlström er fortsatt primus motor for et band som virkelig har utviklet seg i riktig retning etter at de plutselig gjenoppstod og bestemte seg for å lage plate igjen.

Den forrige singelen til Wahlströms, "Om du ger mig en blick", har forøvrig oppnådd godt bortimot 400.000 streams på Spotify, noe som er intet annet enn imponerende.

Her i For Swingende satser jeg på å spille den nye låten på radioen i løpet av sensommeren/tidlig høst, dette pga stor pågang av ny musikk samt ferieavvikling nå i sommermånedene.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar