hits

Christian Andersson - Dags för dans

Svenske Christian Andersson, som i flere år har drevet nettsiden Dansbandssidan.com, har nå tatt steget inn i artistbransjen selv og har sluppet en egen singel med tittelen "Dags för dans".

Dette er en frisk og uptempo danselåt i tradisjonell stil som er perfekt å bugge og swinge til. Christian har fått hjelp av Tom Käldström fra Tommys til å produsere låten, og opphavsmenn bak det hele er også Tom i samarbeid med ringreven Mats Larsson. Med som musikere har Christian hatt Tom Käldström på keyboard, saksofon og trekkspill, Patrick Lax på trommer, Marcus Söderström på bass og Maja Hoffrèn, Henka Berg og Tom Käldström som korister.

Låten har Christian laget som en takk til alle som følger hans nettside/blogg, og kvaliteten på innspillingen syns jeg er riktig så bra. Vokalmessig gjør han også en ganske god jobb, så det hadde ikke vært meg i mot om vi får høre mer fra Christian i tiden som kommer.

Her i For Swingende har jeg kjørt på lufta nå i uke 37-2018, ellers finnes den også på Spotify dersom dere gikk glipp av radiosendinga.

Les mer om låten hos Dansbandradioen.no

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar