Erika Hansson – Om vi bara bryr oss

Skånske Erika Hansson ga før jul i 2017 ut en julesingel med tittelen “Om vi bara bryr oss”.

Det er riktignok litt i seneste laget å presentere julemusikk nå som vi er i full gang med januar, men jeg vil likevel vie litt spalteplass til denne flotte julesangen som ikke er noen typisk dansebandlåt, men som likevel er av en stilart som faller fint innunder For Swingende sitt musikkonsept.

Dette er en låt hvor Erika synger om det som for henne er litt av julens budskap og ikke bare det som handler om gaver, juletrær, nisser osv, men derimot det å vise omtanke, forsøke å åpne stengte dører og formidle følelsen av håp og lys…ja, det er ihvertfall slik Erika selv beskriver innholdet i sangen i en e-post til For Swingende. Opphavsmenn her er Jörgen Andersson, som har laget melodien og i tillegg produsert det hele i sitt studio, og Lennart Dahlberg som har forvandlet Erikas egne tanker rundt julens budskap til en ferdig låttekst.

Det hele er blitt en usedvanlig vakker, finstemt og veldig stemningsfull låt, Erika synger med en klokkeklar og aldeles nydelig stemmeklang, og via videoen under kan du høre Erika selv fortelle om både låten og sin musikalske karriere forøvrig.

HØR INTERVJU MED ERIKA HANSSON:
 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg