Foxie – When it rains I pour

Det svenske dansebandet Foxie har nylig slippet en flunkende ny singel som er en coverversjon av Gretchen Wilson sin låt “When it rains I pour”.

Dette er en frisk, uptempo og moderne låt i countryrock-landskapet hvor vokalist Ida Sundelius gjør en meget god tolkning, hun kler denne typen låter veldig godt og har en stemme som har mye å gå på, for å si det sånn. Låten er også dansbar så det holder og burde være perfekt til såvel bugg som swing-dans, ja jeg tror sågar den kan foxes til for de som foretrekker den danseformen.

Foxie er forøvrig et band som har sitt utspring på den svenske vestkysten og som har småländske Ida Sundelius som frontfigur og kapellmester, i tillegg til Jörgen Rhodèn, Emil Appelqvist og Tomas Ericsson. Ida har blitt hedret med flere ulike priser i løpet av sin karriere, blant annet med Guldsladden i 2013 og med 3.plass i Bingolottos dansbandstävling samme år.

Her i For Swingende fikk du høre den nye singellåten på radioen i forrige ukes sending(uke 4-2018), om du fikk med deg det programmet.

Besøk Foxie sin hjemmeside

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg