Bob Stevens – Om kärleken finns kvar

Skånske Bob Stevens er nå ute med sin første singel der den nye vokalisten, Christoffer Bengtsson, står ved mikrofonen. Låten er en fin ballade med tittelen “Om kärleken finns kvar”.

Dette er en veldig god og iørefallende danselåt med et sterkt innslag av country. Opphavsmann/kvinne er radarparet Kent Fingal og Haidi Krohn. Christoffer gjør en fremragende debut som vokalist på denne låten, rett og slett så bra som det bare kan få blitt.

Christoffer Bengtsson på sin side er bare 25 år gammel og er helt fersk på dansebandscenen, men som artist og musiker har han drevet på i mange år. Han kommer fra Olofström og har opptrådt i en rekke revyer og spilt i diverse coverband de siste årene. Nå er han klar til å ta steget fullt inn i dansebandbransjen, og stemmemessig vil jeg faktisk si at han har en del av egenskapene og særpreget til Mats Kärrlid, som er Christoffers forgjenger i Bob Stevens. Dette tror jeg kan bli riktig så bra, og jeg gleder meg til å følge med “nye” Bob Stevens på ferden videre.

Besøk Bob Stevens sin hjemmeside

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg