Titanix – Häng med på party

Svenske Titanix er ute med sin fjerde singel, som alle er forsmaker på det kommende albumet, i disse dager, denne gang en gammel 70 talls sviske som vi opprinnelig kjenner fra Ulf Neidemar. 

Titanix har det siste snaue året jobbet opp folks forventninger for det kommende albumet ved å slippe et antall sterke singler med jevne mellomrom, singler som alle skal være med og friste folket innfor det store plateslippet nå i 2018. Dette er en ny måte for danseband å jobbe på, i følge Stefan Rolf som er kapellmester og leder av Titanix, men har vist seg å være veldig vellykket da folk virkelig kan disse nye låtene når Titanix er ute og spiller til dans.

I “Häng med på party” gjør Stefans kone, Maria Rolf, nok en gang en utmerket jobb på vokalsiden og gjør låten på en meget god måte med 2010-tallets sound og stil, men likevel med 70 talls ånden i bunnen av det hele. Jeg syns det låter skikkelig bra, og jeg får både dansefot og godt humør av det hele. Jeg gleder meg til å presentere låten i For Swingende nå i siste halvdel av april, nærmere bestemt i uke 16-2018.

Besøk Titanix sin hjemmeside

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg