Streaplers – Om jag hade vågat

Streaplers har i disse dager sluppet en singel som en forsmak på et kommende album, nemlig en litt utypisk låt for Streaplers med tittelen “Om jag hade vågat”.

Låten kaller jeg utypisk fordi jeg syns den har litt mer poppreg og en softere stil enn det Streaplers sin musikk vanligvis har. Det er en myk ballade med et luftig og lett arrangement, men likevel dansbar og veldig behagelig å låne øre til.

Det som er litt spesielt med denne låten er at Streaplers skulle fremføre den på direkten på svensk TV4 samme dag som Lill Babs gikk bort, noe alle i studio fikk vite kun en times tid før programmet skulle på lufta. Dermed ble det en veldig spesiell stemning i TV-studio denne dagen da dødsbudskapet kom, og det endte derfor opp med at Streaplers tilegnet denne låten til Lill Babs da den ble fremført.

Forøvrig kan jeg nevne at låten er skrevet av bandets egen gitarist Henrik Göransson i samarbeid med den kjente og meriterte låtskriveren Johan Fransson. Låten er en forsmak på det kommende albumet som planlegges å slippes i månedsskiftet mai/juni 2018.

Her i For Swingende får du høre singelen i programmet som sendes nå i inneværende uke, altså uke 16-2018.

Besøk Streaplers sin hjemmeside

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg