Harlekin – Te såmmårs

Det trønderske countrybandet Harlekin er aktuelle med en ny singel i disse dager, en låt som blikker fram imot årstiden som er nært forestående, nemlig sommeren. “Te såmmårs” er tittelen på den nye singellåten.

Harlekin er et 6 manns orkester som spiller “tøff country med norsk tekster”, som i tillegg er veldig dansbar og dermed burde kunne tiltale dansebandfansen også. Bandet består av Tore Rønsåsbjørg, Vegard Fossen, Roy Betten, Odd Annar Åasen, Håvard Wenaas og Morten Husby. Harlekin har sitt utspring i området rundt Malvik og Stjørdal.

Den nye singelen er en riktig så fengende og glad låt i litt over middels tempo og med en takt som burde lokke også swingdanserne ut på gulvet. Teksten handler om sommer og forelskelse og den usikkerheten man føler i det sommeren går mot sin slutt og det er på tide å ta farvel med den man har tilbragt sommerferien med. Med andre ord en tekst mange av oss vil kunne kjenne seg igjen i.

Her i For Swingende går låten på lufta i inneværende ukes sending, altså uke 16-2018. Låten er forøvrig en smakebit på et fullt album som vil komme på markedet senere i 2018.

Besøk Harlekin sin Facebook-side

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg