Nytt album fra Donnez

Reklame | Ginza

Svenske Donnez slipper sitt nye album den 27.april og tittelen denne gangen er blitt “Grabben från landet”.

Dette skal etter sigende være noe av det beste som Donnez har levert hittil, om man skal tro plateselskapet sine lovnader, og de tror jeg så gjerne på når det gjelder Donnez, for de er et av de klart beste og mest framgangsrike dansebandene i Sverige pr i dag og alle de tidligere albumene deres har holdt høy kvalitet og også oppnådd høye terningkast her i For Swingende.

Den nye plata vil inneholde totalt 14 låter, hvor flere er skrevet av bandets leder Donald Laitila, men hvor en god del også har kommet inn via innsendte demos, som bandet har mottatt et hundretalls av. Omsorgsfullt har de valgt ut de låtene de synes passer bandets stil og profil best.

På denne plata har man også gjeninnført saksofon i instrumenteringen igjen, et instrument som har vært fraværende på de seneste utgivelsene til Donnez, men som var en del av soundet deres under de første årene. I tillegg har de nå en ny hovedvokalist, nemlig Andy Ekenmo, som synger på brorparten av låtene, men flere av de øvrige medlemmene i bandet er også med og synger på denne utgivelsen, noe som gir plata en bredde som få andre danseband kan matche.

Og blant låtene på plata finner vi spennende titler som “Country Heaven”, “Boogie Woogie Party”, “Anna & John” og “Starkare man”.

Her i For Swingende satser jeg på å presentere plata på radioen i løpet av mai måned.

BESTILL PLATA FRA GINZA VIA DENNE LINKEN(TOLLFRITT INNTIL 350 NOK INKL FRAKT FOR NORSKE KUNDER)
Besøk Donnez sin hjemmeside

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg