Sannex ute med nytt album

Reklame | CDON

Svenske Sannex slipper i dag sitt nye album “Crossroads” som er ei skikkelig fräsch og røff plate, muligens bandets røffeste hittil.

“Crossroads” er ei høyst moderne og 2018-duftende dansebandplate med totalt 14 låter og halvt om halvt med svenske og engelskspråklige låter. Mye nyskrevet materiale, men også noen covers, blant annet en utrolig god versjon av Roxette sin store slager fra 80 tallet, “The look”. Det er fortsatt Andreas Olsson som er hovedvokalst i Sannex og han er en meget dyktig sanger på alle måter, men det aner meg at på denne plata så er også flere av medlemmene i bandet med og synger.

Plata går som sagt i ganske fräsch og moderne stil, mye uptempo låter og en del countryrock preger også plata ganske sterkt. Kanskje ikke så rart siden den nye Sannex-plata faktisk er innspilt i countrymusikkens hjemby, Nashville Tennessee. Så derfor har nok bandet fått et litt annet uttrykk denne gangen enn det de har vært kjent for på de tidligere platene sine.

Her i For Swingende får du presentert plata i neste ukes program, altså uke 21-2018. Jeg jobber også med å få til et intervju med bandet, noe jeg vil komme tilbake til i et senere program.

Besøk Sannex sin hjemmeside
KJØP PLATA FRA CDON VIA DENNE LINKEN

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg