Vassendgutane med nytt album

Vassendgutane, Norges kanskje aller mest populære konsert- og partyband, slipper i dag et helt nytt album hvor Metoo-kampanjen har fått gjennomgå både i tittelen og i den ene av låtene. Plata har nemlig fått den treffende tittelen “Du & Ej & Metoo”.

Dette er ei plate som går i velkjent Vassendgutane-stil med nyskrevne låter fra bandets faste opphavsmenn og da først og fremst fra de to vokalistene, Sindre Aam og Arthur Johan Bjørdal. Nok en gang har man luftet mange freske og litt småfreidige temaer i tekstene, slik som pissing bak husveggen, kona som står i med postmannen og den nevnte Metoo-kampanjen. Tekster som helt klart vil slå godt an på bygdefesten, innbakt i fengende, allsangvennlige og ikke minste danseglade melodier og arrangementer. Og som vanlig er det Sindre og Arthur som deler broderlig på vokalen. Plata inneholder totalt 11 låter.

Etter min mening er dette kanskje en av de beste platene fra Vassendgutane noensinne, men dette skal jeg komme tilbake til i den fullstendige anmeldselsen av plata som vil bli publisert her på bloggen i etterkant av presentasjonen på radioen, som jeg antar vil finne sted sånn cirka i midten av juni.

Besøk Vassendgutane sin hjemmeside
KJØP PLATA FRA CDON VIA DENNE LINKEN

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg