Finn Lund – Det var en dejlig tid / Du skønne Santa Monica

Den danske sangeren Finn Lund er igjen ute med en ny singel som består av to riktig så dansbare og iørefallende “dansktop-melodier”.

Låt nummer èn er en ganske uptempo låt som bærer tittelen “Det var en dejlig tid”, en låt med en veldig god dansetakt og en skikkelig fin melodi som fester seg lett i minnet. Opphavsmann- og kvinne her er svenske Jan-Erik Knudsen og danske Connie Cecilia Jørgensen, der Connie har laget den danske teksten.

Låt nummer to er en like fin låt som den forrige, men i litt mer middels tempo igjen. Låten tar oss med til sommerparadiset Santa Monica i Los Angeles, en låt som oser av sommer og palmesus og som har en veldig god stemning både i tekst, melodi og arrangement. Denne låten er skrevet av samme låtskrivere som den forrige, altså Jan-Erik og Connie.

Forøvrig så er låtene delvis innspilt i JekProd Studio i Sverige og delvis i Worm Studiet i Danmark, nærmere bestemt er det musikken som er innspilt i Sverige mens vokalen er lagt på i Danmark. Og jeg må si at dette er noe av det beste jeg har hørt fra Finn Lund noensinne.

Begge låter vil bli å høre i For Swingende i midten av juni.

Besøk Finn Lund sin hjemmeside

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg