Mickeys – EP 2018

Dansebandet Mickeys fra Aspås i Jämtland har nylig sluppet sin første utgivelse på flere år i form av en EP med tre flotte og høyst hørbare danselåter.

Mickeys, som har Mia Sandström Gabrielsson som kvinnelig frontfigur, har eksistert siden 1989 og har i alle disse årene vært et riktig så populært band ute på de svenske dansbanorna. Ene mannlige medlemmet i bandet, Andreas Klahr, ble også tildelt Guldklaven som Årets Musiker for et par år siden, og det til tross for at de ikke hatt gitt ut noe som helst på plate på flere år. 

Den nye EP’en inneholder tre låter som alle er duetter mellom Mia og Andreas og de er produsert av velkjente Thomas Thörnholm.

I en annan värld – Dette er en litt popduftende låt i middels tempo med et luftig og behagelig arrangement og lydbilde. Opphavsmenn her er Andreas Åhlin og Henrik Sethsson.

Kom nära – En skikkelig fartsfylt og uptempo bugglåt som er signert ikke mindre enn fire ulike opphavsmenn, nemlig Alexander Bard, Johnny Thunkvist, Ola Håkansson og Tim Norell. 

Ett fruset ögonblick – En vakker og stemningsfull ballade som er skrevet av ingen ringere enn Dan Hylander og Tomas Ledin.

Alle tre låtene er veldig sterke og velproduserte, og Mia og Andreas gjør nydelige duetter på alle tre. Dette ga mersmak, så håper vi får høre mer fra Mickeys i tida som kommer. Vil du høre låtene, så ligger de på Spotify, i tillegg til at to av dem nylig ble spilt her i For Swingende, den tredje skal jeg spille litt senere.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg