UKENS PROGRAM UKE 24: Vassendgutane, Sannex og Dansloven i For Swingende

Reklame | CDON

Vassendgutane er ute med albumet “Ej & Du & Metoo” i disse dager, ei plate i velkjent Vassend-stil med mange fengende låter med artige og til dels underfundige tekster innbakt i friske melodier med god dansetakt og høy allsangfaktor. Fra denne plata får du i ukens sending høre tre smakebiter.

Vokalist i svenske Sannex, Andreas Olsson, blir med oss på Skype-intervju i ukens sending, der han forteller litt om deres nye album “Crossroads”, som nylig ble presentert her i For Swingende. Dette innslaget kan du også lytte til via Youtube-videoen nederst i denne saken.

Jeg får også besøk av svenske Bo Svensson i ukens sending, mannen bakom både nettsiden Dansloven.info og Skien Dansefestival som går av stabelen i august måned. Han forteller litt om det han og kona pusler med innen dansemusikkens verden, og gir oss litt info om sommerens festival i Skien som går av stabelen for første gang nå i sommer. Også dette innslaget kan du lytte til via Youtube-videoen nederst i denne saken.

I nostalgihjørnet vårt møter vi både Toten-jenta Ingjerd Helen og Toten-bandet Torry Enghs og hører et par låter som de spilte inn i fellesskap i 1969.

I tillegg byr jeg også på ny musikk fra danske Finn Lund og svenske Eva Rydberg.

Her finner du sendetidene til For Swingende på de ulike radiostasjonene
Besøk Vassendgutane sin hjemmeside
KJØP PLATA TIL VASSENDGUTANE FRA CDON VIA DENNE LINKEN

HØR UKENS INNSLAG VIA YOUTUBE-VIDEOENE UNDER:

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg