Sommerslager 2 i handelen

Reklame | CDON

Plata er utgitt av plateselskapet Grammofon under etiketten Slager og innholder musikk fra band og artister som Gluntan, Kjell Kallestad, Anne Nørdsti, Rune Rudberg, Hanne Mette og Contrazt. Noen av låtene er helt nyskrevne, noen er utgitt tidligere mens et par låter er gamle coverlåter i ny tapning. Totalt finner vi 12 spor på denne plata.

Blant høydepunktene er det verdt å nevne en coverversjon av “Mitt liv” fra Kate Gulbrandsen, her framført av duoen Kim & Ola, en helt ny låt fra Picazzo med tittelen “Ingenting” og ikke minst en helt ny og superfrisk sommerlåt fra Bjørns orkester som de har kalt “Sommer og trekkspill”. En flott coverversjon av Vidar Sandbeck sin “Bildilla” i Lasse Johansen sin tolkning er også vel verdt å låne øre til.

Her i For Swingende får du høre smakebiter fra plata på radioen både i slutten av juni og utover i august når jeg er tilbake med ordinære sendinger igjen etter ferien. Vil du ikke vente så lenge, kan du også lytte til plata på Spotify eller kjøpe deg et fysisk eksemplar via linken under.

KJØP PLATA FRA CDON VIA DENNE LINKEN

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg