Framed slipper nytt album

Reklame | Ginza

Framed er et band som spiller countryinspirert dansemusikk og de har sitt utspring i Kungälv. Den nye plata er blitt til etter bandets reise til Memphis og Nashville, der det ble klart at det er mot dette holdet at Framed ønsker å gå, altså mot mer countryinfluert og 60 talls preget musikk. Dette er også noe som speiles veldig tydelig på den nye plata, i følge plateselskapet. Det er forøvrig bandets egne medlemmer som har mikset og produsert plata, og tittelen symboliserer at dette er de låtene bandet selv ville valgt når de sitter ved jukeboxen.

Plata vil bestå av totalt 13 låter og alle er engelskspråklige. Vi finner mange kjente titler her også, slik som “Moody blue”, “Dreamlover”, “Blue bayou” og “Roll over Beethoven”, og her aner du nok også hvilken stil det hele går i.

Framed består forøvrig av Anders Inberg, Ralf Wennberg, Anders Sörfjäll, Jonas Huhtala og Isac Cronholm. Plata som kommer i september er bandets fjerde utgivelse, og antageligvis noe annerledes enn de foregående produksjonene.

BESTILL PLATA FRA GINZA VIA DENNE LINKEN(TOLLFRITT INNTIL 350 NOK INKL FRAKT FOR NORSKE KUNDER)

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg