UKENS PROGRAM UKE 43: Callinaz og reportasje fra Scandic Ringsaker / Sven-Ingvars spesial i For Swingende

Reklame | Ginza

På Radio Toten og Nea Radio får du høre om igjen programmet som skulle blitt sendt i uke 41, der jeg presenterte den nye plata til svenske Callinaz og hadde en lengre reportasje fra en danseweekend på Scandic Ringsaker utenfor Hamar der jeg pratet med både Holidays, Frode Bråthens og Glade Dansevenner. Dette programmet sendes nå på nytt siden det ikke kom på lufta som det skulle på disse to radioene i uke 41.

Dere andre, det vil si dere som lytter til Radio Modum, Radio Hallingdal og Radio Laagendalen, vil istedet få et gjenhør med minneprogrammet etter Sven-Erik Magnusson i Sven-Ingvars som gikk på lufta i mai 2017 og som jeg laget i samarbeid med Sigbjørn Hemstad.

Fra og med denne uka så vil du også kunne lytte til For Swingende via Youtube, ukens sending vil bli tilgjengelig her natt til mandag 22.oktober og vil da bli publisert som en egen sak her på siden. Dette betyr at du kan lytte til programmet akkurat når det passer deg. Det samme gjelder programposten Jukebox som til vanlig sendes på Radio Toten og Radio Øst. Programmene vil også bli liggende i arkivet etter den aktuelle uka er over, så du kan gå tilbake og høre det på nytt akkurat når du vil.

Via denne linken finner du oversikten over sendetidene til For Swingende på de ulike radiostasjonene

BESTILL PLATA TIL CALLINAZ FRA GINZA VIA DENNE LINKEN(TOLLFRITT INNTIL 350 NOK INKL FRAKT FOR NORSKE KUNDER)
Besøk Callinaz sin hjemmeside

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg