Ole Ivars bytter vokalist

Espen har tidligere fartstid fra både Duo’Je og Sogns, og ble også godt mottatt da han vikarierte for Tore sommeren 2017. Jeg velger å sitere innlegget som Ole Ivars har lagt ut på sin Facebook-side ang vokalistbyttet:

“Hei, kjære Ole Ivars-venner! Vi har sluppet en “bombe” i dag, og mener at vi må fortelle dere fort hva som skjer framover. NTB har i dag kommet med nyheten om at Tore Halvorsen slutter som vokalist i bandet vårt etter 30 år. Han blir med resten av 2018 og er således med i Letohallen på Juledansegallaen den 17. november, og på konserten på Musikkflekken den 24. november. De to konsertene i Råholt kirke, mandag den 10. desember, blir de siste som Tore er med på etter alle disse år. I Råholt kirke har vi til og med 15 års jubileum for Førjulskonserter. Dette er imidlertid ingen avslutning for Ole Ivars sin del. Vi hadde med den meget dyktige vokalisten Espen Hagen Olsen, som vikar i seks uker i fjor, og han gjorde en aldeles glimrende jobb. Vi har vært så heldige å få med oss Espen som fast vokalist fra 2019. Hans første opptreden som fast ansatt, blir på Scandic Parken Hotel i Ålesund, lørdag den 9. februar. Da starter vi på nok et jubileumsår, siden bandet Ole Ivars fyller 55 år! Vi lover også at det kommer nye sanger med den nye vokalisten! Bussen ruller videre, Tore sier takk for seg, og vi andre sier takk til ham. Det har vært ei morsom reise. Vi ønsker imidlertid Espen hjertelig velkommen.”

Jeg håper å kunne få med Espen på en prat på radioen her i For Swingende i løpet av vinteren, og høre hva han selv har å si om denne store oppgaven som nå ligger foran ham.

2 kommentarer
    1. Det er aldri bra å bytte vokalist i et etablert band, og særs ikke en så særegen person som Tore. Selv om Espen er dyktig tror eg dette kan være undergangen for Ole Ivars dessverre..

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg