UKENS PROGRAM UKE 46: Matz Bladhs og Espen Hagen Olsen i For Swingende

Reklame | Ginza

Matz Bladhs kom nylig ut med albumet “Här och nu” som er den første plata som utgis med Ole Hansen ved mikrofonen. Plata går i velkjent Matz Bladhs-stil med både nyskrevne låter og noen covers, og fra denne plata får du i ukens sending høre tre smakebiter.

Uka som gikk slo nyheten om at Tore Halvorsen gir seg i Ole Ivars ned som en skikkelig bombe i danseband-Norge, og det ble også klart at Tores etterfølger blir den tidligere Sogns-vokalisten Espen Hagen Olsen fra Moelv i Hedmark. I ukens program kommer Espen på besøk til meg for å oppsummere sin karriere gjennom de siste 16 år og i tillegg fortelle litt om hans tanker og ambisjoner for den ventende drømmejobben i Ole Ivars. Innimellom all praten får du også høre musikk fra hele Espens karriere, både fra debuten i Duo’Je, som soloartist og som frontfiguren i Sogns.

I nostalgihjørnet vårt plukker jeg denne uka fram en samle-LP fra talentkonkurransen “Stjerne 75” som gikk av stabelen på Momarkedet i 1975, og her får du høre to låter fra konkurransen, blant annet med hallingdølen Amund Granli.

Det blir også ny musikk fra Roksvoll og en ønskelåt fra PK & Dansefolket i ukens program.

FØRSTE RADIOSTASJON SOM SENDER UKENS PROGRAM ER RADIO RANA PÅ TIRSDAG 13.NOVEMBER KL.14, LYTT TIL NETTRADIO VIA DENNE LINKEN
Via denne linken finner du oversikten over de øvrige sendetidene til For Swingende på de ulike radiostasjonen

BESTILL PLATA FRA GINZA VIA DENNE LINKEN(TOLLFRITT INNTIL 350 NOK INKL FRAKT FOR NORSKE KUNDER)

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg