Mr Ray med nytt album

Mr Ray er en veldig aktiv artist som spiller mye til dans rundt i Østlandsområdet men også blant nordmenn på sydligere breddegrader. Innimellom dette har han også tid til å jobbe litt i studio, og da kommer det fra tid til annen gode plater ut fra Mr Ray som de fleste gangene har gjort jobbben i sitt eget studio hvor han har gjort det meste av innspillingsjobben selv, men denne gangen har han imidlertid fått hjelp av Tommy Nilsen i hans studio som heter Solysma.

Den nye plata inneholder totalt 12 spor og her finner vi både nyskrevne låter og et knippe velvalgte covers, slik som “Det var for seint å snu”, “En slant til trikken hjem” og “Når ditt hjerte slår for noen”. Han har også med seg et par gjesteartister på to av låtene, nemlig sin sønn Sebastian og den ene halvdelen av Pegasus, Ronny Nilsen, noe som er med og setter en ekstra spiss på plata.

Ray har nok en gang plukket mange sterke og dansevennlige låter til plata si, alt fra swingende uptempo-låter til følsomme ballader, og gjennom hele plata kjenner vi også en sterk duft av country.

Releasepartyet er forøvrig lagt til Rays eget hjemsted, Flisa, fredag den 30.november.

Her i For Swingende satser jeg på å presentere plata på radioen i uke 49-2018. Du kan glede deg!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg