Barbados – Hela tjocka släkten

Barbados er ikke hva de var på 90 tallet, uten at jeg skal påstå at de har tapt seg, men soundet og uttrykket deres er blitt vesentlig forandret siden deres storhetstid med vokalister som Magnus Carlsson og Mathias Holmgren. De låter rett og slett annerledes, men ikke nødvendigvis dårligere.

Den nye julesingelen er et tydelig eksempel på endringen som har skjedd i Barbados sin musikk. Denne låten kan faktisk minne litt om Perikles ved første gjennomlytting, da stilen og lydbildet minner mer om Skånes store helter enn om det Barbados de fleste av oss kjenner fra noen år tilbake. Det er humor og en god slump party og show i den nye låten, og det litt softere, boybandaktige preget som Barbados har vært kjent for tidligere er ikke like gjenkjennelig i denne innspillingen.

Låten i seg selv er forøvrig ganske uptempo, burde funke fint å danse til og det er mye humør i den, så den bør utvilsomt få folk til å både trekke på smilebåndet og kjenne det rykke i dansefoten. Jeg liker låten, det må jeg bare si, selv om det ikke er noen typisk dansebandlåt. Opphavsmennene bakom denne er bandets egne medlemmer Peter Samuelsson og Mathias Lager, to av bandets lengstlevende medlemmer med fartstid fra henholdsvis 1994 og 1992.

Her i For Swingende får du høre låten i vår sending i romjula, det vil si uke 52-2018.

Besøk Barbados sin hjemmeside

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg