Ankies – Jag sträcker mig mot himlen / Tänker på dig ibland

Det svenske dansebandet Ankies kom på vårparten i år ut med en 2 spors singel med låtene “Jag sträcker mig mot himlen” og “Tänker på dig ibland”.

Ankies er et orkester som kommer fra Borlänge i Dalarna, og har eksistert siden 2011. Bandets frontfigur er Ann-Christine Strandberg og med seg i Ankies har hun fire mannlige medlemmer. De siste årene har de også gjort suksess hos det norske publikummet og har gjort en rekke spillejobber her til lands.

De to nye singellåtene kan jeg si følgende om:

“Jag sträcker mig mot himlen” – Dette er en ganske rocka og uptempo bugglåt med en veldig fin dansetakt og en skikkelig fengende melodi som appelerer til såvel dansefoten som festgleden. Opphavskvinne bak denne låten er ingen ringere enn Nanne Grönvall, blant annet kjent fra 90 talls bandet One More Time. En låt jeg tror kan bli en riktig så het “floorfiller” på danselokalene når folk får lov til å gå ut og swinge seg igjen.

“Tänker på dig ibland” – En litt mer popduftende og balladepreget låt igjen med et luftig og moderne arrangement. Også en riktig sterk og god danselåt som er skrevet av Rickard Bonde Truumeel, Thomas Rödin Hulth og Thorgny Langren – alle nye og ukjente navn for undertegnede, men de kan uansett kunsten å skrive god musikk.

Begge låtene ble presentert i radiosendinga her i For Swingende i midten av mai, og de er også tilgjengelige på Spotify om du vil høre dem der.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg