Avant – Ge mig glädje varje dag

Det nordsvenske dansebandet Avant har det siste drøye halvåret kommet ut med en rekke singellåter, den ene heter “Ge mig glädje varje dag” og kom ut i oktober i fjor.

Avant er et ganske så tradisjonelt danseband som utgår fra Piteå og som har eksistert siden 1994. Pr i dag består bandet av fire medlemmer, nemlig Ronald Wikberg, Per Eriksson, Nicklas Lundkvist og Andrè Andersson.

Når det gjelder låten “Ge mig glädje varje dag” så er det en uptempo swing- og bugglåt som er skrevet av Mats Larsson og Åsa Karlström, en riktig så god og glad danselåt som burde gi noen og enhver av oss dansefot. Vokalisten synger med noe som minner litt om en finsk aksent, men skal ikke si at han er finsk. Uansett en låt som har en fin dansetakt og en iørefallende melodi, selv om vokalprestasjonen gjerne kunne vært et par hakk hvassere. Likevel ingen dårlig produksjon.

Her i For Swingende fikk du høre låten i radiosendinga mi i slutten av januar, og ellers så finner du den også på YouTube dersom du vil sjekke den ut.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg