Avant – Jag tror på dig och mig

Det nordsvenske dansebandet Avant kom i fjor høst ut med singellåten “Jag tror på dig och mig”, en uptempo bugg- og swinglåt i tradisjonell stil.

Avant har sitt utgangspunkt i Piteå og har holdt på siden 1994, men under sitt nåværende navn siden 1996. Bandet består av Ronald Wikberg, Per Eriksson, Nicklas Lundkvist og Andrè Andersson.

Låten “Jag tror på dig och mig” er en veldig sterk og god danselåt med en perfekt dansetakt, og den er signert Leif Mulle Melander og Peter Nord, to skikkelige ringrever innen dansebandbransjen hva låtskriving angår. Ellers så er det en solig og profesjonell produksjon med god lyd og teknisk veldig bra kvalitet, så lite negativt å sette fingeren på her.

Her i For Swingende fikk du høre det hele i radiosendinga mi i midten av mars, og i tillegg finner du den også både på YouTube og Spotify dersom du vil sjekke den ut. Jeg tror mange av dere vil like det dere får høre her, jeg vil kalle Avant en liten outsider innen dansebandmiljøet, en underdog som lett kan overraske publikum. Så se opp for disse gutta her!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg