Bli kjent med “En norsk duo”

En norsk duo, er temaet i denne artikkelen. Ja, de kaller seg faktisk det, den duoen jeg skal si litt om i denne saken.

“En norsk duo” er en veldig allsidig duo som består av Frode Stian Andersen og Rolf Eilert. Og disse gutta kan brukes til både pubspiling og mer danserelaterte arrangementer, da repertoaret spenner over et såpass bredt spekter av fest- og underholdningsmusikk at de kan brukes til det meste som har med fest, dans og moro å gjøre.

Begge bandmedlemmene synger og spiller piano, og det blir mange sprell i løpet av en kveld med innslag av såkalt “duelling piano” innimellom og med god mulighet for publikum til å selv delta på allsang. Norske slagere er en viktig ingrediens på en kveld med disse gutta, og der er det garantert mange tekster som de fleste kan mer eller mindre utenat.

Repertoarmessig så byr “En norsk duo” på genre som blues, rock’n roll, country. danseband og visesang – ja kort sagt det meste man kan komme i godt humør av.

Duoen har spilt sammen i tre år og vært på mange ulike steder rundt i Norges land, og spilt på eksempelvis brylluper, firmafester, “kick-off”-evenementer, julebord, sommerarrangementer, puber og restauranter. Og gutta blir ofte booket om igjen flere ganger på de samme stedene, noe som tyder på at de faller godt i smak hos både publikum og arrangører.

Frode er forøvrig en erfaren vokalist med fartstid tilbake til 90 tallet, og har i senere år også blitt mer og mer erfaren på piano som sitt hovedinstrument, mens Rolf Eilert er en gammel traver fra danseband- og countrygenren som har vært innom en rekke ulike band og vært på veien i 32 år, det vil si helt siden 16 års alderen.

“En norsk duo” stiller med PA-anlegg, lys, discolys og god stemning.

For mer info og evt booking kan dere ta kontakt med Frode Stian Andersen på tlf. 91191191 eller e-post til [email protected]

UNDER FINNER DU EN PRØVESMAK PÅ DET “EN NORSK DUO” KAN BY PÅ MUSIKALSK:

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg