Bob Stevens – Vi tar nya tag

Svenske Bob Stevens slippeer i disse dager sin første singellåt på 8 måneder, nemlig en ganske uptempo swing- og bugglåt med tittelen “Vi tar nya tag”.

Uten å si noe galt om Bob Stevens sin nåværende vokalist, Christoffer Bengtsson, så må jeg dessverre si at jeg syns Bob Stevens har mistet mye av sitt særpreg etter at Mats Kärrlid sluttet. Det var han som var Bob Stevens, det var hans om ga bandet deres eget sound og spesielle særpreg, så det Bob Stevens vi hører i 2019 føler jeg låter som et hvilket som helst annet svensk danseband. Men, når det er sagt, så er det ikke dårlig dette heller, det låter friskt, dansbart og velprodusert, og den nye låten tror jeg lett kan bli en “floorfiller” rundt på de svenske danselokalene. Christoffer synger bra, men i et helt annet stemmeleie enn det vi kjente fra Mats.

Låten er forøvrig skrevet av Mats Larsson og Agnetha Mårtensson, to superdyktige og anerkjente svenske låtskrivere. Produsent har vært Magnus Persson og Jonas Rignell. Låten slippes først for allmennheten den 19.juli, og her i For Swingende får du høre den i radiosendinga i slutten av august, grunnet ferieavvikling.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *