Casanovas – Jag sjunger den för dig / Akta dig för svärmor

Svenske Casanovas kom i høst ut med en 2 spors singel som består av låtene “Jag sjunger den för dig” og “Akta dig för svärmor”.

Låt nummer 1 er en balladepreget og popduftende låt som er skrevet av David Lindgren Zacharias og Pär Soini. Låten har en behagelig og fin dansetakt, perfekt for den som liker å foxe eller “gnussa” som man gjerne gjør i Sverige. Henrik Sethsson synger på en myk og overbevisende måte og stemmen hans kler låten veldig bra.

Låt nummer 2 kjenner vi tidligere fra Donnez, og dere som ser på TV-dokumantaren om Ullared har nok ved flere anledninger hørt en av deltakerne gå og nynne på nettopp “Akta dig för svärmor”. Da Donnez gjorde den hadde den et veldig typisk danseband-arrangement, men når Casanovas gjør den så har de rocket den mer opp og laget en skikkelig heftig versjon av den som om mulig er enda mer uptempo enn Donnez sin. Og det låter både friskt og moderne av det hele, her får man både festhumør og dansefot fra første tone. Opphavsmenn bak denne er Henrik Sethsson, Lars Blomqvist og Thomas Deutgen. Og om jeg liker Donnez eller Casanovas sin versjon best er jeg neimen ikke sikker på, for begge versjonene har gode kvaliteter på hver sin måte.

Her i For Swingende fikk du høre begge låtene i radiosendingene mine i oktober, og gikk du glipp av disse så finner du også begge låter på både YouTube og Spotify om du vil sjekke dem ut.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg