Dansebandprofil måtte nødlande på Toten

Den kjente norske dansebandprofilen Steinar Storm Kristiansen, som også er flyinstrukør, måtte nødlande med sitt småfly sammen med en flyskoleelev rett utenfor Billitt-kiosken ved Skreia på Toten onsdag kveld.

Totens Blad skriver at motoren på flyet plutselig stoppet da det befant seg i 3000 fots høyde, og dermed hadde de to ombord i flyet kun 2-3 minutter på å foreta en sikker nødlanding. Dette klarte de fint, og landet flyet uten at noen kom til skade, på jordet rett utenfor den populære Billitt-kiosken mellom Lena og Skreia. Det hører også med til historien at både Steinar og hans flyskoleelev Milan Mariathas gikk inn på Billitt-kiosken og kjøpte seg pølse etter landingen, som enhver dansemusiker ville gjort, og satte seg ned ved et av bordene i kiosken og spiste maten, før de ble konfrontert av noen andre kunder med spørsmål om “dere er de med flyet”? Dette er det Oppland Arbeiderblad som melder i sin artikkel om saken.

Steinar Storm Kristiansen er, i tillegg til dansemusiker fra Scandinavia og Gutta fra Scandinavia, også en meget dyktig flyver og instruktør med base på Hamar, og flyet han førte sammen med sin elev var på vel fra Aalborg i Danmark til Hamar da det fikk motorstopp.

Hele historien kan du lese på Totens Blad sin nettside via denne linken

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *